en lyckad kväll

Genomgång av verktyget bland annat. / Jag och min lilla Emma


Ikväll visade vi upp inläggsverktyget som det jobbats med i 8 månader. Ett projekt som blev större och större ju längre det jobbats med det. Vi kom på mer saker man kan göra och det blev en helt ny inläggssida. Nu är vi i slutskedet och det är så jäkla grymt. Vi öppnade upp verktyget för några av våra bloggare idag som var bjudna till eventet - Men det öppnas upp för alla på måndag. Det var ett lyckat event där alla fick varsin Selfiestick ifrån Selfiebutiken.se, en super rolig pryl speciellt för bloggare. Som ni ser på bilden kan man hålla den ovan sig bland annat och få väldigt coola vinklar. Denna variant har även blåtand så det finns en knapp längst ner som du bara behöver trycka på så tar den bild. Jag kommer använda denna flitigt, så kul. Finns att köpa HÄR. Sedan var På Kanelen hos oss och bjöd på nyttiga förfriskningar som smakade så gott. Juicer bla. som smakade så gott och fräscht. Tänkte berätta om ett erbjudande jag har till er, mina bloggläsare, om På Kanelen imorgon.

Men framförallt var det ju så roligt att träffa härliga bloggänget. Vissa hade jag aldrig träffat och det är alltid kul att få ett ansikte på några man bara mailat fram och tillbaks med. Det var verkligen bra stämning och förväntansfulla tjejer! Det gillar vi. Sedan hade vi vimmel fotografer där Mikaela och Mikael. Grymma som vanligt!

En väldigt bra kväll minst sagt - Får skriva om allt lite mer imorgon. För nu ska jag kolla Portkod och sedan somna så skönt så skönt. Kram!

Gillar

Kommentarer

h
,
Kan inte du visa hur du matchar din svarta kjol från Lindex som du hade i sminkvideon? :)