en lista

Vad handlade din senaste dröm om?
Jag drömmer nästan varje natt men såklart glömmer man av vad de handlar om. Allt jag tänkt på dagen innan rörs ihop och blir helt kaos i drömmen!

Vilken är din sämsta egenskap?
Att jag får dåligt samvete för typ allting. Överanalyserar och gör det till en stor grej i mitt huvud.

Hur många kuddar har du i sängen?
4 stycken, ibland får jag ont i nacken... Kanske borde byta till bara 2 igen? Men det är ju så mysigt med många kuddar...

Föredrar du havet eller poolen?
Havet utan tvekan. Det gör mitt hår blondare, är bra för hyn & det känns friskt. När jag badar i pool måste jag akta mitt hår ifrån att bli grönt och jag känner mig bara smutsig när jag går upp. Dock är det skönt att slippa sanden ibland... Med vad slår ett dyk i havet ifrån klipporna, på västkusten? Det är sandfritt, saltvatten & svalkande.

Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Det beror verkligen på vem jag är arg ledsen på, haha, ibland kan man ju faktiskt vara det på sina nära och kära också. Men det blir väl mamma, Harald, Klara eller Linn typ? Det är även dem jag i allmänhet pratar mest telefon med =)

Vilken är ditt drömjobb?
Jag vill jobba inom samma bransch jag gör nu men mer utvecklat. Jag vill kombinera rörligt material (tv), blogg, events, jobba i en stor redaktion, PR, marknadsföring osv. Så jag är på god väg mot mitt drömjobb, en dag ska jag ha allt det där.

Samlade du på något när du var liten?
Kommer aldrig glömma tiderna då man samlade på kulor och bokmärken. Så tråkigt att det inte existerar i barns liv längre, det var en kul del i min barndom <3

Har du några smeknamn?
Nej knappt, och det var jag ledsen över när jag var liten. Jag tyckte mitt namn var SÅ tråkigt. Mina kompisar började kalla mig Elinpelin, Elli, El osv. Men det blev aldrig långvarigt. Men nu har jag faktiskt fått ett smeknamn som min pojkvän kallar mig hela hela tiden och det är elinio-ronaldinio. HAHA, han är ju fotbollsfanatiker trotsallt.

Vad gör dig lycklig?
Om mitt förhållande med vänner och pojkvän går bra, om jag inte har ångest (det är prio 1), om jag ligger i fas med allt jag ska göra, inte har dåligt samveté (som jag TYP har hela tiden för ingenting) och om det är varmt och skönt.

Lånade listan av Tove =)

Gillar

Kommentarer

amandamaria
amandamaria,
Rolig läsning! 😊👌
nouw.com/amandamaria
amandamaria
amandamaria,
Jag snodde den jag med!
nouw.com/amandamaria
ronjatheres
ronjatheres,
isaaa_,
sånt här är ju så kul att läsa! 😊
isabyl.devote.se
moahakansdotter
moahakansdotter,
Pratade inte du för ett tag sedan om en ny header? Vill bara säga min åsikt om att bilden i detta inlägg hade passat perfekt som just det! Du är glad, snygg och förmedlar en härlig och välkomnade känsla 😊
nouw.com/moahakansdotter