En idyllisk midsommar

Min midsommar firades som ni vet på Käringön. Där hade Axel styrt upp med fest, i vanlig ordning. Det har blivit till en tradition att fira där, och jag har det alltid lika bra. Hur fantastiskt att det blev så bra väder?! Trots att prognosen sa något helt annat. Visst var det rätt så annorlunda att fira midsommar på Käringön utan Harald där. Mycket tankar och minnen kommer tillbaks. Men man tar sig igenom det, med hjälp av ens vänners kramar och ord. Jag är glad över att varje dag känns lättare och lättare. Börjar bli stark i mig själv igen. Börjar bli helt lycklig igen.

Vi alla hade hand om olika rätter till lunchen. Tjejerna som stod för efterrätterna fick 10/10 av oss alla. Jag lovar, det var lika gott som det ser ut att vara. Den morotskakan slank ner väldigt gott med en stor kopp kaffe.

Mina tjejer och jag hade köpt sallad, ost och såser. Skönaste att ta hand om... Speciellt för mig som inte alls är mycket för att stå i köket och fixa. Hade önskat att jag var mer pysslig och mysig på den punkten. Men jag väger väl upp det på andra punkter hoppas jag...

Sedan gick vi ut och fotade lite. Det var så kul att få visa Käringön för Ellinor. Jag tror hon gillade det lika mycket som jag hoppats på. För där gick vi runt ett dygn, barfota och med sommarklänning. Det var typ 3-4 stycken gamla par som stannade oss och ville fota oss. Haha, så himla gulligt.

Alltså världens härligaste gubbe! Han och hans fru stannade oss och var bara tvungen att fota honom också.

Finaste Linn... Visst smälter man när man ser denna.

Sen var det dags för lunch och jag åt så jag sprack!

Hade vackra Tove mittemot mig!

Tack för en magisk midsommar mina vänner. Ni alla som var med. Känner mig så lyckligt lottad. Som har så fina vänner. Vad har jag gjort för att förtjäna er? Ni fyller mig med glädje, varje dag.

Gillar

Kommentarer

Belliblonkan
Belliblonkan,
janemarina
janemarina,
Bilderna är verkligen magiska!!😍
nouw.com/janemarina
charmina
charmina,
Så mange fine bilder, elsk! 😃
nouw.com/charmina
C
,
Vad har hänt med Harald? 😟
Maawl
Maawl,
Fina somriga bilder! 👌🏻 vilken kamera använder du? 😘
nouw.com/maawl