en eftermiddag i danmark

Gårdagens look blev mina älskade jeans ifrån MassimoDutti, som jag använder nästintill varje dag. Älskar när man hittar ett par byxor som är sköna, sitter bra och är snygga. Till blev det min skinnjacka ifrån Zara, väska från Louis Vuitton, solglasögon ifrån Celine och tröja ifrån Samsoe Samsoe.

Vi tog som sagt färjan över till Helsingör för att äta en lunch och strosa runt. Det tar bara 20 minuter med färjan, så det var super smidigt. Överlag var det inte jätte speciellt ställe men super mysigt att gå runt där då det var kullersten överallt och fina byggnader.

Jag njöt i vårsolen, för ja igår var det VÅR. Frisk luft, varm sol och jag fick verkligen feelingen att vi går mot sommartider. Lite deprimerande dock att vi inte går mot sommaren utan mot vintern. Men jag älskar när luften är krispig och frisk så detta väder får gärna stanna ett tag innan vi möter vintern tack.

Killar med lockigt hår måste vara det snyggaste hehe, har jag rätt? Det är så fruktansvärt gulligt och jag älskar att jag prickade rätt när jag blev kär i en kille med lockigaste håret. Jag går alltid runt och pillar i Haralds hår och han är ganska trött på det, men låter mig bara för att han vet hur mycket jag älskar det. Sötnos.

Gillar

Kommentarer

mliandrea
mliandrea,
killar med krull <3333 Haha bästa!
nouw.com/mliandrea
elinskoglund
elinskoglund ,
Heheheehe vi har samma smak <333
nouw.com/elinskoglund
Linneasc
Linneasc,
Helsingör är så mysigt!
nouw.com/linneasc
elinskoglund
elinskoglund ,
Ja rätt så 😃
nouw.com/elinskoglund