En dag på landet - bilder

Igår eftermiddag kom Linn till mig, väldigt spontant men det gillar jag. Hellre spontant än planerat! Precis innan hon kom så var jag ute på en sådan jobbig springtur, varvade med intervaller och efteråt så låg jag på vår altan och försökte komma tillbaks till verkligheten. Haha, helt magiskt att man kan ta ut sin kropp så mycket. Sedan stack vi ner till badet och jag tog mitt första dopp denna sommar. Sedan duschade jag och tog på mig myskläder. Finns det något bättre än att vara nyduschad, kroppen är helt slut efter ett träningspass & man vet att man bara ska ta det lugnt hela kvällen? På kvällen kollade vi fotboll och såg filmen "Me before you". Hur kan den ha så höga betyg? Det var topp 3 sämsta filmerna jag någonsin sett.

Idag när vi vaknade åt vi en långfrukost. Sedan bestämde vi oss för att ta bilen till Mollösund för att äta glass. Vädret var riktigt tråkigt både idag och igår, då finns det inte speciellt mycket att göra här på landet. Men härligt att bara ta det lugnt... Strosa runt på gatorna.

Såhär ser jag ut på landet. En oversized skjorta, shorts och birkenstock på fötterna. Håret är uppsatt i en knut, ansiktet är osminkat och benen bruna. Någon frågade mig här på bloggen hur jag har sådan fin bränna och vad mina tips är. Det det är en omöjlig fråga. För vi alla föds med olika slags pigment & jag hörde någonstans att ens pigment övas upp desto äldre man blir. Sedan var jag ju faktiskt på Bali i en månad i våras. Det är väldigt mycket lättare att bli brun om du har en grundbränna! Så det kan räcka med att jag är i solen 30 minuter så behöver inte jag sola mer. Får väldigt snabbt färg med andra ord.

Söta små gator i Mollösund. Jag bor väldigt nära Mollösund, typ 10 minuter med bil. Mitt landställe är otroligt mycket lugnare och jag har kommit fram till att jag älskar det. För det finns inte ständiga frestelser. På mitt land så tar man det bara lugnt, badar, solar och umgås med familjen. Men kul att kunna åka hit ibland och kika!

Linn lånade min tjocktröja ifrån Toba. Tröjorna säljs på bland annat Vallgatan 12 och Ted & Terese i Göteborg. Har den även i vit... En favorit nu under sommaren då det fortfarande är lite kyligt ute! Älskar att den är hög i halsen.

​Sedan åt vi en glass och solen kom fram. Tyvärr försvann den lika snabbt... Trodde nästan att det skulle spricka upp där ett tag. Efter ett tag tog vi bilen hem igen & nu har Linn åkt hem. Det blev en kortis denna gång men så mysigt har det vart att ha henne här.

Nu ska jag krypa ner här i soffan och kolla lite serier innan jag ska ut och träna. Är på riktigt myshumör! Kramar. 

Gillar

Kommentarer

amandajonassen
amandajonassen,
Fine bilder og antrekk.
nouw.com/amandajonassen
elinskoglund
elinskoglund ,
saraingeson
saraingeson,
Åhh va fina bilder och mysigt!
nouw.com/saraingeson
elinskoglund
elinskoglund ,
bysynnelivang
bysynnelivang,
Nydelige bilder av deg!!
nouw.com/bysynnelivang
elinskoglund
elinskoglund ,
Caroline
,
Men Gud vad sjukt! Såg Livet efter dig häromdagen och blev helt FRÄLST, vilken film!! Älskade den! Vad var det som du inte gillade?
elinskoglund
elinskoglund ,
Alltså det är så många som tycker den är bra. Förstår inte, för jag är vanligtvis väldig lätt när det gäller filmer. Men klarade inte av tjejens karaktär. Så fruktansvärt jobbig person!
nouw.com/elinskoglund
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Mumsigt med glass där du!😉
nouw.com/mittlivommig
elinskoglund
elinskoglund ,
Haha, givetvis!
nouw.com/elinskoglund
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Glass ä alltid gött under sommarn 😉
nouw.com/mittlivommig
CarolineDrougge
CarolineDrougge,
elinskoglund
elinskoglund ,
Jaa, älskar det här!
nouw.com/elinskoglund
matildaallerhed
matildaallerhed,
Ser härligt ut! 😍
nouw.com/matildaallerhed
elinskoglund
elinskoglund ,
Det är det 😃
nouw.com/elinskoglund