en dag på havet

Min fina vän. Känt varandra sedan barnsben. <3

Vilken dag alltså! På både gott och ont. Åkte ut på havet med ett gäng kompisar vid 10 imorse, badade, solade & bara njöt av livet. Fick testa på att åka vattenskoter, själv med Bella. Haha vi var så rädda att vi skakade typ men tillslut löste vi det bra och körde på. Sjukt vilken adrenalin kick det ger! Vi var ute till klockan 5 ungefär så det blev en heldag.

När jag kom hem så var jag inte lika glad längre då jag fick veta att vår älskade älskade älskade kanin Frodo dött. Uch mitt hjärta gör så ont. Han var verkligen en del av vår familj & vår lilla gulleplutt. Det är så svårt att sätta det i ord då många bara tycker "det är en kanin", men djur tillför verkligen lycka och kan få en på bra humör när man är ledsen. Han var verkligen inte som vilken kanin som helst vår fina Frodo. Du är redan så saknad och kommer aldrig bli glömd. <3

Planen var att jag skulle på en fest ikväll men känner mig bara så himla matt. Vart sjuk hela veckan också och har en massa att fixa innan Stockholm imorgon. Ska packa klart nu, försöka fixa boende som inte löst sig än vilket är lite jobbigt (så OM du vet någonstans man kan slagga sön-ons i Stockholm skriv till mig!!!) och sedan ta bilen till Harald och bara ha en härlig kväll. Typ åka ner till havet och bara ligga och mysa. Snart åker han tillbaks till Lund också vilket känns kasst i hjärtat.

Gillar

Kommentarer

hmann
hmann,
Åh va fina bilder, och va fin du är!
nouw.com/hmann
Belliblonkan
Belliblonkan,
Så söta bilder på dig :*
nouw.com/belliblonkan
carolinelindfors
carolinelindfors,
Fina bilder och vilken fin vän du har!
nouw.com/carolinelindfors
carroat
carroat,
Så härligt! 😊
nouw.com/carroat
Linneasc
Linneasc,
Vilka härliga hängslebrallor, från? 😁
nouw.com/linneasc