en dag i skärhamn

Denna dag började med att vi tog bilen till Skärhamn. Där möttes vi av Tapas och gott sällskap. Älskar den familjen, så otroligt inbjudande och vi har känt de hela livet. Eller ja, det känns som det. Jag gillar Taoas också. Man slipper bli sådär jobbigt mätt och det är trevligt, älskar att småäta.  

Sedan tog vi en promenad i hamnen. Såg dessa speciella men ändå coola stugorna. De går tydligen att hyra och ja, man mår nog bra när man sover där på natten. Det negativa = Otrolig insyn. Alla vill kolla in. Jobbigt dock om man ramlar ner för den lilla altanen där, det finns ju inte direkt någon stege... 

Vi gick sedan till Lars Lerins utställning på akvarellmuseeumet. Så jäkla imponerande och vad fantastiskt han är. Jag stod och bara kolla, förvånades - av vad han skapat. Vissa tavlor hade tagit 10 år att göra. Jag gillar konst och allt runtomkring det. Det skapar så mycket mystik och känsla. 

Vandrade sedan tillbaks till huset. Stannade till i ett par affärer påläggen dock... Fick med mig ett par Nolita jeans och en oddmolly kofta. "Det är ju ändå min namnsdag idag". 

Drack Rosévin ifrån en kristallkaraff. Sådan vill jag också ha när jag blir stor. 

Åt nog topp 1 av godaste middagarna denna sommaren ikväll. Lamm, corn, en otrolig apelsinsås och sallad. Så fräscht och perfekt. 

Var tvungen att knäppa ett kort på deras utsikt. Ett tillfälle man blev förälskad i. Min dag har varit alldeles alldeles perfekt. Nu ska jag dricka te och äta skorpor framför en film. Det kryper i mig av lycka. Godnatt!

Gillar

Kommentarer

Kajsa
,
Vet du vad det är för vinglas på bilden? Är det Iitala? :)