en dag i malaga

Denna eftermiddag hade vi bestämt oss för att ta tåget till Malaga. Vi hade hört att det skulle vara jätte smidigt. Tågstationen låg ca tio minuters promenad ifrån där vi bodde så och när vi kom dit köpte vi biljetter i en biljettautomat. 2 euro styck, billigt och bra. Vi tog sedan tåget som var jätte fräscht och det tog ca 20 minuter till Malga, så jäkla skönt.   

Väl där möttes vi av blommor och en hettande värme. 

Det var faktiskt lite storstad över Malaga. Det var jätte vackert och palmer var placerade längst vägarna. Läckert. 

Harald sa att jag skulle ta kort på detta, tydligen var det fett. 

Rena rena gator. Me love. 

En kyrka vi turistade lite vid. Jag tyckte den var najs! 

Hej hej baby! Precis shoppat 2 badbyxor och var glad över det. 

Jag själv fick dra på ett fakesmile. Alla affärer för mig var stängda. Harald hade sagt innan vi åkte "Elin om nu allt skulle vara stängt. LOVA att du inte blir för ledsen och att det förstör hela kvällen då??". Haha, vet ni hur besviken jag blev för att allt var stängt? Grät under mina solglasögon. Men det var någon slags festivalvecka och det enda som var öppet var ett shoppinghus som sålde SKIT. I alla fall för tjejer.

Som tur var räddades hela kvällen av att jag åt en fantastiskt middag på en gata i Malaga. Tusan att jag inte tog bild där för det var himla mysigt. Tänk er Italiensk stil. En trång gata med kullerstenar. Bord placerade & värmeljus tända. Fullt med folk och musik och jätte god mat. Vi lyxade till det med efterrätt, chokladfandant för mig. Min favorit. Det vattnas i munnen av att bara tänka på det. 

När vi kom hem somnade vi och dagen efter spenderades på stranden. Så härligt så.

Gillar

Kommentarer

LovisaBriggert
LovisaBriggert,
Hej, fin blogg! Kina gärna in på min Kram
nouw.com/lovisabriggert
elindhlberg
elindhlberg,
Härliga bilder!
nouw.com/elindhlberg