en dag

Igår: Drack rosé och pratade skit med Nils på Gullholmen till en början, efter ett tag kom några av hans kompisar som också bor på ön. Nils och hans familj har ett av de finaste lägena på hus jag skådat. Precis vid vattnet och varje gång jag är där blir jag alltid lika chockad över hur vackert det är. Senare på kvällen gick vi iväg till en lokal krog som hade en liten konsert. Vi dansade, drack lite och jag var översocial. Älskade det. Blev fnittrig och vid 1 när det stängde gick jag och Nils hem till honom igen. Tog med täcket upp till soffan i sjöboden och där låg vi och pratade in på småtimmarna.

Obs, upprepning av bild. Men visst är den härlig? Startade denna lördagsmorgon med att hoppa i havet. Ja, man vaknar och har ett steg ut till friskt vatten. Blev "en ny människa" och åt sedan flingor och fil i solskenet. Lite trött efter gårdagen men med kaffe och ett bad mår man fint igen. 

Efter att ha varit tidsoptimister (han hinner inte köra mig med båten till Hälleviksstrand innan jobbet) så åker jag med honom till Käringön där han jobbar. En riktigt mysig affär som jag älskar att gå runt och strosa i. Brände lite av min lön till att köpa en såndär sockersöt kjol. Åh, Tror jag är förälskad i den, ni får se bild sedan. Ps, lite shopaholic då jag inte inte kan köpa något så fort jag kommer nära en affär... Men som Nils sa: Bättre att vara en shopaholic än en alcoholic. 

Sedan tog vi en till kopp kaffe innan han tog lunchrast och körde mig hem till Hälleviksstrand igen med båten. Där avslutade vi vårt dygn tillsammans med en hamburgare ifrån kiosken. Så härligt. 

Det är lite betungande att blogga när det är sol, för att datorn är kopplat till att sitta inomhus. Men varför ska det vara så? Jag fällde upp parasollet och tog ut datorn hit. Tänkte snart ta min andra glass för idag och sedan lägga mig i solstolen. Vill ikväll ha lite rosa kinder ifrån en dag i solen, det är fräscht. Ikväll ska jag träffa en kompis, så mysigt. Uch, vad uppskattande det är med lediga dagar. 

Gillar

Kommentarer