dress up in pisa

Min underbara favoritklänning kommer ifrån Me&Met. Den är verkligen sådär perfekt att man vill ha på sig den varje dag. Vippig, romantisk och perfekta färger. Den bar jag igår när vi firade pappa på kvällen!

Hej på er, ifrån världens bästa Italien. Jag är verkligen kär i Pisa. Det är exakt som i film. Charmiga små gator överallt, lugnt med människor, fin natur runt omkring (berg överallt), underbar mat och vårt hotell är faktiskt väldigt härligt. Vi har två franska balkonger ut mot en såndär charmig gata och så ser man lutande tornet som ligger 50 m ifrån hotellet. Ska visa bilder i ett annat inlägg!

Igår strosade vi runt i Pisa, åt gott, umgicks, shoppade & avslutade dagen med en brakmiddag. Idag har vi tagit bussen till grannstaden Lucca, ett måste om ni är här. SÅ mysigt och vackert. Det var jätte varmt men vi krigade oss runt och efter ett tag satte vi oss i skuggan med en öl och lite Italiensk tapas. Idag har det vart strålande sol och det enda negativa med Pisa är att det knappt finns hotell med pool och det finns inget hav. Men men, får sola & bada i Spanien på fredag.

Nu ska jag gå upp på vår takterass och vila med en podd i hörlurarna. Sedan blir det lite shopping! Ps, har verkligen fått mersmak för att kanske åka och tågluffa i Europa nästa sommar. Så mycket vackert jag sett under dessa dagar. Vill åka runt och hittar pärlor i Europa. Kan tänka mig att jag hade älskat det... Kram på er.


Gillar

Kommentarer