dress like kim kardashian

Vill ni klä er som Kim Kardashian (jag älskar hennes klädsmak) så borde ni gå på färgen beige. Jag älskar denna beiga klänning som blir en liten look-a-like av hennes outfits. Är ni sugna på att shoppa den? KlickaHÄR då eller på bilden. Jag tror jag ska beställa hem den ikväll... Så snygg till en brunbränd kropp och höga klackar.

Gillar

Kommentarer

johannameluggen
johannameluggen,
Kardashian 😍✨👏🏼
nouw.com/johannameluggen
bbaraddin
,
Skulle du kunna göra ett inlägg där du berättar hur du har gjort din design? (hur får du flera bilder i headern och hur får du headern att sträcka sig över hela skärmen från sida till sida?) Och hur har du fått in din logga i menyn över headern? Annars om du har möjlighet att svara på kommentaren snälla 💞😅😍💫
anchezzplaysmc
,
JAA!!! Och hur du får din profil till höger!!!
elinskoglund
elinskoglund ,
Har du blogg på Nouw? =) Du drar bara ner modulen animerad header! Loggan i menyn över är specialfixat. Profil till höger gör du bara genom att dra i sidan!
nouw.com/elinskoglund
amandamhansson,
Älskar hennes klänning till höger på bilden!! Hon har världens snyggaste kläder asså. Kolla gärna in hos mig, driver en skönhetsblogg med fokus på produkttester och tips. Har ett stort samarbete med en skönhetsklinik med fillers och behandlingar i Helsingborg. Kram!
www.amandahans.for.me
vestvikkine
vestvikkine,
Elsker antrekket til venstre 😍
nouw.com/vestvikkine