dreamcatcher

På Bali köpte jag tre stycken drömfångare och en av dem har jag över min säng. Jag har verkligen sovit som en prinsessa sedan jag satte upp den och har inte drömt en enda mardröm. Sedan är den fin också, det är bara ett plus. Annars? Min feber har börjat lägga sig men mina frysattacker och smärta i kroppen (och på hyn) har inte försvunnit. Attans... Nedan ser ni min standarsoutfit sedan ett par dagar tillbaks, haha jag har verkligen vart en zoombie... Gått upp ur sängen för att gå till soffan och sedan ligga där hela dagen. Jag hoppas på att jag blir frisk snart.

Idag tar min syster konfirmation och jag kommer inte att vara med i kyrkan då jag är för svag. Det är så tråkigt då jag jätte gärna hade velat vara med. Men ska ta ett par ipren så jag kan vara med lite på efterfirandet här hemma hos oss.

Nu: Kolla klart ett avsnitt av Sons. Kram!

Gillar

Kommentarer

prinsessa
prinsessa,
Vilken fin drömfångare!
nouw.com/prinsessa
sandrasc
sandrasc,
Älskar drömfångare, dem behövs verkligen haha! Din var väldigt fin också!
nouw.com/sandrasc
jennifereriksson
jennifereriksson,
Drömfångare funderar verkligen! Kolla gärna in min blogg för att läsa mitt senaste inlägg: om vågen står stilla och följ också min fight mot Kayla BBG på 12 veckor, poster en hel del om vin vardag!
nouw.com/jennifereriksson
Caroliineee
Caroliineee,
Fin drömfångare. 😊
nouw.com/caroliineee