Detta ska vi ha i vår nya lägenhet


Öppen spis

Bilden till höger är hur vår öppna spis i den nya lägenheten ser ur. Jag är så glad över att vi har köpt en lägenhet där man kan elda, då det är det mysigaste jag vet. Men det slog mig att det är rätt enkelt att "modernisera" en öppen spis. Så vi kommer förmodligen att sätta in glas och klä in den i marmor/trä etc. Sedan platsbyggd en hylla, likt bilden till vänster, där veden kan ligga. Vi får se exakt hur det blir men vi kommer att göra om den lite.Ett kök i ek

Japp, nu kommer min högsta inredningsdröm att bli sann för vi ska ju bygga ett helt nytt kök, i ek. Det bästa någonsin är att jag och Max har väldigt lik inredningssmak. Inget tjafs på den biten om man säger så. Vi kommer att ha öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vi ska även bygga en köksö som ska vara inklädd i ek samt någon italiensk marmor-skiva.Infraröd Bastu

Max är besatt av att bada och att basta. Jag däremot är inget fan av att basta men blev ju besatt av infraröd bastu efter att jag testat det. Så nu har vi bestämt oss för att det får bli en sådan istället om det får plats. Finns otroligt mycket hälsofördelar med just en infraröd bastu.

Vår lägenhet är 90kvm men jag är fortfarande tveksam om det får plats en sådanhär hos oss. Men vi ska försöka att renovera så att den får plats på ett snyggt vis. Det hade varit en dröm att ha en sådan i vår lägenhet och jag blev chockad över att det inte alls var så pricy som jag föreställt mig att köpa en bastu.


Master Svit

Både jag och Max gillar lite unik inredning som inte alla andra har. Vårt badrum i lägenheten ligger vägg i vägg med sovrummet som vi ska bo i och därför tänkte vi koppla ihop de rummen. Det gör att vi har "private access" till det stora badrummet. Gästerna får gå på gästtoan!

Toan i badrummet kommer att vara lite gömd men dusch & badkar kan synas ifrån sovrummet. Jag tycker det är snyggt att ha en glasvägg emellan. Detta kommer skapa en SÅ lyxig känsla i hela rummet. Exakt hur det ska se ut får vi se lite närmre. Vi kommer att renovera allt på samma gång så det blir snabba puckar!Chevron - Franskt fiskbensparkett

Jag dreglar redan nu över hur jävla fin vår lägenhet kommer bli... För vi ska ha Chevron-parkett i HELA lägenheten. Eller, kanske någon heltäckningsmatta i sovrummet för att försöka spara några slantar. Men detta golv är det FINASTE på denna planet kan jag säga er.

Vi har redan fått hem några prover på golvet vi ska ha och det kommer bli så fint. Vi får se hur vi väljer att behandla golvet men det lutar mot bilden till vänster.


Gästtoalett

Detta känns så lyxigt? Det var faktiskt ett litet krav från vår sida att ha det... Men många av lägenheterna vi kollade på hade inte det och vi typ glömde bort att vi ville ha det. Nu känns det nästan som en slump att vi fick det. Den är i behov av totalrenovering dock.

Har inte ens tänkt på hur den ska se ut men den är väldigt liten, som en gästtoalett är. Vill inreda den lyxigt i alla fall och ev. klä in väggarna i trä. Sedan gillar jag den där rustika känslan. Känner inte att båda badrummen måste "matcha" varandra. Utan de båda kan få ha sin egna stil.


Ja hörni. Nu fick ni en liten inblick hur vi ska renovera. Jag kommer visa upp hela lägenheten när vi får tillträde men kommer ge er lite snsakpeaks här och där, som i inlägget nu. IHHHH är så peppad!

Gillar

Kommentarer

labellefemme
labellefemme,
woooow gleder meg til å se <3
nouw.com/labellefemme
cassandralee
cassandralee,
Sååå sjukt drömmigt! ♥
nouw.com/cassandralee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229