Detta har hänt sedan sist...


Jag har fixat vår balkong efter fasadrenoveringen. Skrubbade, behandlade och byggarna platsbyggde en utemöbel. Det blev kanon. Ni kan se mer i min topphändelse på min Instagram.


Jag har tagit min första långpromenad efter min operation. Det gick strålande.


Jag har ätit på Villa Dagmar med Klara och hennes pojkvän, när hon fyllde år. Det var helt otroligt gott, vi blev väldigt positivt överraskade.


Jag har klippt mitt hår snorkort! Först var jag lite ovan men nu älskar jag det. Treklippare ni är bäst!


Det har tittats på EM och hejjats på Sverige. Jag är tokig i fotboll. Max tycker jag blir galen. Skriker och håller på. Men EM & VM är det bästa jag vet typ. Har till o med svårt att sova natten innan Sverige spelar? Blir så uppspelt. Typ som att det är julafton på g och jag blir ett litet barn igen.


Sommaren är min primetime för plockbuketter. Vill oftast köpa typ 5 olika buketter och binda ihop dem själv. Så roligt! Sedan ändrar jag mig alltid dagen efter och gör om buketten igen. Kanske delar upp den i två olika vaser. Och så håller jag på. Tills dem dör. Och jag köper nya.


Jag har hängt med William också. Min minsta bästis!


Och så har jag hängt med min krulligaste bästis. Selma!


Jag har också överansträngt mitt knä så nu är jag tillbaks på ruta 1 igen. Strålande osv. Det är så j*vla svullet men idag har jag faktiskt känt mig lite bättre.


Det har rensats och blivit fint på mitt kontor.


Min målbild var att kunna sitta och jobba med balkongdörren på vid gavel. Nu är jag där. Det känns bra i själen kan jag säga er!


Det har gjorts om. Köpts nya möbler. Sålt massa gammalt. Nytt matbord från Dusty Deco som vi fått låna tills vi får vårt "riktiga". Designat det nya tillsammans med ett företag och det kommer i augusti. Sedan adderade jag en till Italiensk Murano i vardagsrummet också. Blev toppen.


Midsommar har firats i Stockholm Skärgård med goda vänner.


Fick en gullig bild på mig och Max. Han har tyvärr inget val när det kommer till nyår och midsommar - då måste han ställa upp på en bild, hehe. Hade velat trycka upp lite fina bilder på oss och våra vänner till lägenheten.


Den senaste månaden har varit som en dröm. Skapat så otroligt mycket minnen och fått många nya vänner. Vi har varit på middagar och här hos våra vänner Max & Andreas. Vi blev bjudna på en otrolig vongole, vattnas fortfarande i munnen när jag tänker på den.


Vädret kan ju absolut vara en stor faktor till att man "levt livet" lite extra mycket de senaste veckorna. Känns nästan overkligt med så bra väder i Sverige.


På torsdag åker jag och Selma till västkusten, för att stanna där hela ljuva sommaren. Känns som en dröm att jag ska få spendera 4 veckor där och ha 0 planer. Bara sola, bada, äta grillat och umgås med min familj. Max jobbar tyvärr mycket på sommaren och det gör att han får pendla till mig på helgerna.

Men vi har faktiskt bokat en vecka i slutet av augusti för att få lite längre tid tillsammans, bara han och jag. Hoppas på att detta fantastiska väder håller i sig hela sommaren!

Gillar

Kommentarer

MissMinnea
MissMinnea,

Ser ut som underbara dagar 😊 Selma är såå himla söt, och väldigt lik min Happy som är en maltipoo - vad är hon för ras?

nouw.com/missminnea
tildablanksvard
tildablanksvard,

Ser ut som du haft det riktigt underbart! Vilka härliga bilder

nouw.com/tildablanksvard
Hilma
Hilma,

Gud vad många härliga bilder! Jag är KÄR i marmorbänken <3

nouw.com/hilma
oliviamalm
oliviamalm ,

Så härliga bilder!!

nouw.com/oliviamalm
Frankis
Frankis,