Det perfekta blonda håret

Känner att jag har tillåtelse att säga att mitt hår just nu är helt perfekt, har aldrig vart mer nöjd. Jag har gått hos Ida på Salong Linné i över 1 år nu och vi har ett samarbete tillsammans. Som ni förstår samarbetar jag bara med en frisör som jag tycker är riktigt bra och jag får nog dagligen frågor om mitt hår. I get why, för det är verkligen fint. Det är för att det har en sådan kall och blond färg.

Jag letade efter en frisör som var grym på blonda hår otroligt länge, men det var väldigt svårt att hitta. Kände även att varje frisör jag var hos var för "feg" och man såg knappt någon skillnad. Varje gång jag går ifrån Ida känner jag mig så otroligt fin och nöjd. Denna gång så blonderade hon inte längderna då jag redan hade väldigt solblekt hår. Men hon tog bort utväxten och sedan la hon i en extra grå nyansering så att det kalla skulle hålla längre. Vill alltid att mitt hår ska vara såhär ljust. 

Tack ännu en gång magiska Ida! Ni hittar hennes facebooksida här och ni bokar ni tid här (glöm inte att välja Ida Jansson).

Gillar

Kommentarer

natalieco
natalieco,
Så svårt att få till den där perfekta blonda nyansen. Så jag känner verkligen igen mig hur det känns när man väl hittat ett frisör som får till det 😊 Gillar både din hårfärg och frisyr, så fint!
nouw.com/natalieco
agnescarlen
agnescarlen,
Åh ja ditt hår är så otroligt fint!!
nouw.com/agnescarlen
Belliblonkan
Belliblonkan,
Så vacker nyans 😊
nouw.com/belliblonkan
malinedlund
malinedlund,
Superfint är det! Jag önskar mitt kunde få bli så kallt ljust.
nouw.com/malinedlund
carolinelundin
carolinelundin,
Åh ditt hår är verkligen sååå fint nu!!
nouw.com/carolinelundin
liinneakarlsson
liinneakarlsson,