Det perfekta blonda håret

Känner att jag har tillåtelse att säga att mitt hår just nu är helt perfekt, har aldrig vart mer nöjd. Jag har gått hos Ida på Salong Linné i över 1 år nu och vi har ett samarbete tillsammans. Som ni förstår samarbetar jag bara med en frisör som jag tycker är riktigt bra och jag får nog dagligen frågor om mitt hår. I get why, för det är verkligen fint. Det är för att det har en sådan kall och blond färg.

Jag letade efter en frisör som var grym på blonda hår otroligt länge, men det var väldigt svårt att hitta. Kände även att varje frisör jag var hos var för "feg" och man såg knappt någon skillnad. Varje gång jag går ifrån Ida känner jag mig så otroligt fin och nöjd. Denna gång så blonderade hon inte längderna då jag redan hade väldigt solblekt hår. Men hon tog bort utväxten och sedan la hon i en extra grå nyansering så att det kalla skulle hålla längre. Vill alltid att mitt hår ska vara såhär ljust. 

Tack ännu en gång magiska Ida! Ni hittar hennes facebooksida här och ni bokar ni tid här (glöm inte att välja Ida Jansson).

Gillar

Kommentarer