Den senaste veckan i bilderJag har myst med min favoritbebis, William. Jag blir, om det ens är möjligt, mer och mer förälskad i William för varje gång vi träffas. Han låg sådär i min famn och sov i typ 1 h... Jag bara snuffsade på hans bebisdoft och njöt.

Happy, Selma & Bruno. Friends since way back! Vi var tvungna att ta en bild nu när alla var samlade igen. Den ena bilden är från när Bruno typ var 12 veckor gammal? Och nu är dem stora!Har ätit middag på Bar Nombre. Älskar mitt område, bara massa nice restauranger runt om oss.
Jag var själv hemma hela helgen. Såg fram emot det? Att bara få vara ensam. Jag är en sådan som längtar efter att vara själv. Men det var inte alls kul. Saknade min kille efter typ en halv dag och ville bara att helgen skulle ta slut hehe...
Men eftersom att renoveringen börjar nå sitt slut så hade jag en hel del att fixa med. Skönt att få städa undan, organisera och bara piffa lite.Selma har sovit sittandes.


I parken vid mig stod jag och tittade på detta.


Jag har bakat fröknäcke för första gången i mitt liv. Min mamma gör alltid det så snodde hennes recept. Men dem blev inte så bra... Lite för mjuka och där de väl blev hårda, smakade de bränt? Får försöka igen...
Fick ett lovely bud med en stor blombukett som gör mig glad! Tråkigt dock att den redan vissnat :(
Har också fått bud från Mira Fröling. Hon driver en PR-byrå och jag har alltid drömt om att få ett sånt här bud från henne, haha. Men ni förstår ju! Ser magiskt ut. Odd Birds nya alkoholfria naturvin + middag från Doma.Skickade denna bild till Klara. Nu är det perfektion på våra gardiner i vardagsrummet. 3:e gången gillt! De har fått sy upp dem 2 gånger för jag klarar inte av när gardiner nuddar golvet. Tydligen en trend nu att de ska släpa lite på golvet men nope, inte min melodi. Nu är jag iaf så galet nöjd! De är vävda linnegardiner i benvit från Gotain.Drack ett glas rosé med Klara i tisdags. För att vädret är så jävla nice. Och man måste NJUTA till fullo!


Vi avslutar med en otrolig nyhet. Plasten från fönsterna i sovrummet var borttagna igår. Det verkar som att vår fasadrenovering har gått snabbare än tänkt? YEY! Nu kan vi snart njuta av vår balkong.


Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Vad många härliga bilder! <3

nouw.com/hilma
erikarickardsson
erikarickardsson,

Vad söta hundar, den sista var ju för söööt <3

nouw.com/erikarickardsson
svullo
svullo,

Ja det var ju otroligt gulliga små lurvisar 😍 och en härlig kakelugn ingen dålig våning 👍 har ni testat den 😊

nouw.com/svullo