Den ärliga frågestunden

Hur ser du på träning och hälsa, vad balans är för dig och hur du lever i relation till det.
Hej du! Tyvärr så är jag väldigt allt eller inget, med allt i livet. Ibland är det positivt och ibland negativt. När jag tränar så blir det väldigt negativt. Förra hösten körde jag på med 5-6 pass i veckan, gick på kostschema och i slutet blev jag utbränd utav detta. Svimmade flertal gånger och såg ingen mening med något längre. Det funkar inte att träna på det sättet i mitt liv, då jag jobbar såpass mycket. Mitt bästa tips är att träna 3 gånger i veckan, äta lite vad man vill och sedan träna det man tycker är roligt. Mitt mål i höst är att få en bra rutin med både jobb, träning och mitt sociala liv. Försöka hålla mig till 3-4 pass i veckan för att hålla igång min kropp och sedan äta hälsosamt. När jag säger hälsosamt menar jag bra mat, inte att gå på någon diet. Jag har alltid haft en väldigt ohälsosam relation till träning och mat om jag fokuserar för mycket på det.

Jag skulle uppskatta och läsa om dina tips för att ta sig vidare när hjärtat krossats. Minns så tydligt hur du skrev i början efter ni gått skilda vägar och nu verkar du ha kommit så långt på kort tid även om det fortfarande såklart är jobbigt för dig, tips på hur man ska tänka, och om man på något sätt kan få det att kännas okej med alla dessa tusen känslor som finns inom en.. Kram!
Hej söta! Jag fick aldrig mitt hjärta krossat, då jag inte var kär längre när vi gjorde slut. Det jobbigaste för mig var att förlora honom i mitt liv, då vi verkligen var bästa vänner. Han var min närmsta person som brydde sig om mig på ett sätt jag värderade väldigt högt. Tips är faktiskt att läsa Sandra Beijers text om hur man går vidare. Något som hjälpt mig otroligt mycket är orden "Det kommer alltid en ny dag imorgon". För efter varje dag blir det lättare, ibland får man ett bakslag men sedan är man på fötterna igen. Jag mår så otroligt mycket bättre idag än vad jag gjorde i slutet av vårt förhållande. Och det gör mig stark idag. För jag vet att beslutet om att avsluta vår historia var helt rätt.

Vad hände med dig och Harald? Hur mår du nu?
Vi var tillsammans i 5 år och växte ifrån varandra. Det hände lite skit i slutet som sårade mig och ingen av oss var egentligen intresserade utav att rädda vårt förhållande. När ingen längre tror på ett förhållande kan man inte stanna i det. Vi förlorade "vi" känslan och blev alldeles för enskilda i allt vi gjorde.

Hej! Tack för en fantastisk blogg, så äkta och personlig. Jag har en fråga ang. kärlek & relationer. Jag skall flytta till Lund snart och min pojkvän skall vara kvar i Göteborg. Vi har varit tillsammans i 2,5 år och jag har tidigare haft ett distansförhållande, så jag vet vad det innebär. Ville mest ha tips på hur man ska hålla gnistan uppe och om du tror man kan få det att funka ändå?
Tusen tack, vad glad jag blir! Ni håller gnistan uppe genom att ha en plan. Vad ska ni göra när du pluggat klart? Planera en framtid ihop. Planera hur ofta ni ska ses, i början av varje månad kan ni även försöka sätta datum när ni ska hälsa på varandra. Gå på massa dejter när ni ses och gör bara mysiga saker. Givetvis kan man få det att funka. Bara för att det inte funkade för oss, betyder det inte att det är kört för alla i ett distansförhållande.

Vill du flytta utomlands?
Det är inget jag är intresserad utav just nu. Jag vill fokusera på min karriär och den är förtillfället i Sverige, men om jag skulle få en jobbmöjlighet utomlands så skulle jag absolut vara intresserad utav det.

Nu när du jobbar och tjänar egna pengar, betalar du då typ "hyra" hos dina föräldrar? För mat och så.
Jag betalar ingen hyra hemma men skulle absolut inte haft något problem med att göra det. Men mina föräldrar ser hellre att jag sparar mina pengar! Jag är sedan ute och reser väldigt mycket och stundtals så är jag hemma bara för att sova i min säng.

Vad är dina bästa knep för att få en stor blogg?
Stärk ditt varumärke genom att bli stor på många sociala medier. Kör 100% på både blogg, Instagram och Snapchat. Låt dina läsare komma dig nära & uppdatera regelbundet. Att bli stor inom sociala medier handlar även mycket om att synas i sociala sammanhang, genom att gå på events och stora händelser. Men för att komma dit behöver du ha god kvalité på din blogg, för det är då varumärken vill jobba med dig!

Vilka är dina största drömmar i livet?
I livet? Att bli headhuntad till ett jobb i New York typ. Det hade vart fett. Just nu? Att flytta till Stockholm och köpa en lägenhet. Mina drömmar uppdateras hela tiden men haha, mycket av mina drömmar är inom arbetslivet...

Vilken är din drömväska?
En Chanel jumbo står högt på listan...

Hur blir man mer framgångsrik på bloggen och instagram? Du har en sjukt bra blogg!
Tack fina du! Uppdatera mycket, var kreativ och satsa på en bra kamera. Gör din grej.

Vad har du för planer? Ska du plugga nått/flytta? Hur ser du ditt liv om 3, 5 och 10 år.
Jag kommer nog inte att plugga en hel linje utan mer någon enstaka kurs i sådana fall. När jag tänker på plugg så känns det som något jag redan har gjort... Bara för att jag har jobbat i ett par år nu och lärt mig så otroligt mycket genom mitt jobb. Jag tror verkligen att man kan komma otroligt långt bara genom vilja och nyfikenhet. Om 3 år bor jag förmodligen i Stockholm och har köpt min första lägenhet. Det är så långt fram jag kan tänka... Som det ser ut nu kommer jag att vilja jobba i media världen, reklam, sälj, PR, redaktionellt etc.

Min dröm vore att fortsätta blogga och i framtiden kanske arbeta fullt ut med den, som du och andra bloggare gör. Det vore fantastiskt att arbeta för ett stort bloggföretag! Tips och råd, vad ska jag tänka på och hur har du gått tillväga?
Hej fina, stort tips är att söka praktikplaster på olika bloggportaler. Då kommer du in i branschen och får lära dig grunderna. Även visa framfötterna till ett eventuellt framtida jobb på arbetsplatsen. KRAM!

Hur gillar du att starta en morgon för att känna att det ska bli en bra dag?
Jag gillar att vakna utvilad, ha gott om tid på mig, duscha, äta en lugn frukost och sedan ta bussen in till stan då jag kan sitta med hörlurar och rensa hjärnan lite.

Hur är dina levis-shorts i storleken? Tänkte beställa ett par från IMSO men är osäker på vilken storleks jag ska köra.
Jag har storlek 28 och de sitter bra faktiskt. Så skulle säga att dom är lite små i storleken, då jag vanligtvis har storlek 27.

Är du intresserad av djurens rätt och hur ser du på djurens lidande i dagens massindustrier (kött, mjölk, päls, skinn etc) och även djur på cirkus och seaworld osv?
Jag äter kött men försöker att dra ner på det, då jag tycker det känns ofräscht. Jag skulle aldrig gå till en djurpark och jag skulle absolut aldrig gå och simma med en delfin i en bassäng. Jag köper aldrig nya pälsar längre. Så jag försöker vara en god människa i detta, men jag lägger heller ingen större tanke på det i vardagen.

Hej, är ute efter en ny kamera. Vad har du för en kamera?
Jag har en canon EOS 6d med objektiv 35mm 1,4/f Sigma.

Hej, jag undrar lite om din senaste Bali-resa. Hur länge var du där? Hur mycket kostade hela resan? Hur mycket pengar la du på mat, nöjen, shopping osv? Vilka hotell bodde ni på? Puss o kram <3
Hej fina! Jag var där i 1 månad, la väl runt 25 000 på den resan men vet inte exakt. Bodde mest i olika villor faktiskt vilket var otroligt härligt. Vi var i Seminyak, Uluwatu, Gili T, Ubud och Canggu. KRAM!

Hej jag har en fråga om "tropiska bilder".. Ska nämligen på resa i november, Bali, Thailand, Malaysia osv och tänkte bara om du har några tips på hur man får till de fina bilderna som ser sååå drömmiga ut? Vad kan man tänka på? Hur ska jag tänka?
Goa du! Var dig själv och släpp loss. Ta hundratals bilder och lär dig dina "poser". Kolla även in mycket Instagrams med utomlandsbilder och se hur dom tar sina bilder. Finn inspiration ifrån andra!

Vad lyssnar du på för slags musik?
Allt möjligt... Här är min spotifylista just nu! Dock så lyssnar jag mest på Spotifys egna spellistor, efter vilket humör jag är på.

Hej!! En liten tråkig fråga men, i somras så la du upp en bild med en jättefin beige linnekjol som var något längre och omlott? Om jag minns rätt, skulle jättegärna vilja veta vart den kommer ifrån? Så himla fin! Tack för en superbra blogg! Kram
Tack going! Har köpt den på Lindex förra året.

Har Carro en blogg?
Tyvärr inte. Hon borde ha en då hon är grym på bilder osv.

Hur hanterar du din hypokondri?
Fick hjälp av en psykolog och det hjälpte. Hon lärde mig mycket hur jag skulle hantera det. Men kort och gott handlar det om att avdramatisera det. Är fortfarande hypokondrisk men inte alls på samma sätt. Utsätt dig för jobbiga situation och försök att släppa kontrollen kring mat, utgångsdatum osv.

Vad är dina bästa stylingknep? Typ hur man kan använda ett plagg på olika sätt.
Fyll din garderob med basplagg så att du kan matcha mycket med varandra. Lär dig din kropp och hur du ska klä dig för din kroppstyp. Köp kläder som passar DIG, inte bara saker som är trendiga just nu.

Vad gör du för att skapa harmoni i ditt liv?
Jag kan börja med att säga att jag inte alltid lever i harmoni men jag vet i princip vad jag ska göra för att komma dit. Jag ska lyssna på min kropp, på mig själv och följa mitt hjärta. Jag ska lägga energi på de som står mig närmst. Leva efter rutiner som passar mig bra. Ha semester emellanåt.

Vad är en perfekt dag för dig?
En perfekt dag är ofta på fredagar. Jag har en hel helg att se framemot. Är stolt över vad jag åstadkommit under veckan. Solen skiner. Jag har sovit skönt och jag ska göra något riktigt kul på kvällen =)

Har du några beautytips?
Att gå till en ansiktsterapeut minst 2 gånger om året. Bästa som hänt mig! Men även att träna regelbundet, använda Dermalogicas hudvårdsprodukter, inte dricka för mycket alkohol och sova gott om nätterna.

Vad får man inte missa när man besöker Göteborg?
Svårt... Man får inte missa Göteborg på sommaren. Alla roliga fester och mysiga hak på fjärde långgatan.

Hur ser du på att resa med en kompis som man inte känner så väl?
Att antingen går det jätte bra eller så går det åt helvete. Det är mycket man inte vet om varandra förens man rest tillsammans. Men innan ni åker måste ni diskutera vad ni vill ha ut av resan och att ni tillsammans kommer överrens om vad ni faktiskt vill göra. För det är oftast där det krockar. Du kanske vill ta det lugnt på resan medan din kompis vill festa hela tiden.

Hur känner du för singellivet? Jag önskar att du skriva mer texter, t.ex om kärlek, hjärtekross, vänskap och om livet i sin helhet. Älskar ditt sätt att skriva och tycker du verkar vara en så genuint fin och bra människa som man kan ta råd ifrån. Kram!
Åh, jag vill verkligen skriva mer om kärlek för jag vet hur mycket ni uppskattar det. Ska försöka bli bättre på att dela med mig av det. Men hur ser jag på singellivet? Jag har vart singel sedan maj och jag tycker både det är kul och jobbigt (delvis). Jag älskar att kunna fokusera på mig själv och det jag själv mår bra utav. Sedan är jag en person som älskar närhet & trygghet, och det saknar jag med att vara i ett förhållande. Men det gäller bara att hitta tryggheten i sig själv och det är jag på god väg i att göra. 

Gillar

Kommentarer

Sara
,
Vilka bra svar du ger på alla frågor:) vilken ansiktsterapeut går du till?