Dejt med en bästa vän

Det finns nog inget bättre än att gå på dejter med sina vänner. Det känns som att hela denna resa är en enda lång och fantastisk dejt med @Josefineeriksson. Igår så valde vi att snöra på oss klackarna, göra oss fina och ta en taxi bort till favoritrestaurangen här i Seminyak, Moonlight Café. Där beställde vi in en flaska rödtjut och jag unnade mig tonfisk. Något jag och J klickar väldigt bra med är att vi båda är så djupa. Haha, våra samtal tar aldrig slut och igår ville nog ingen av oss att kvällen skulle ta slut. Så när restaurangen stängde tog vi en taxi bort till Potato Head.

Där beställde vi in två Espresso Martini och började med vårt klassiska samtalsämne: Drömsenarium! Det vi gör då är att tar upp en situation, den kan vara helt orimlig och så sätter vi in oss i den situationen. Sedan bygger vi på berättelsen och det slutar typ alltid med att vi sitter med gåshud och skratt/gråter av förväntan. Vid två när även det stället stängde tog vi en taxi hem och somnade framför youtube-klipp.

Älskade liv. Jag älskar dig just nu!

Gillar

Kommentarer

Belliblonkan
Belliblonkan,
Vackra bilder 😊
nouw.com/belliblonkan
TessBlom
TessBlom,
Så fint!Vilken underbar blogg du har!! Kolla gärna in min tävling!! Bläddra bara ner lite bland mina inlägg så hittar du den nog, avslutas på fredag❤️❤️
nouw.com/tessblom
carolinelundin
carolinelundin,
Åh, ni verkar ha det så himla härligt alltså!
nouw.com/carolinelundin
Frida
,
Hur redigerar du dina bilder? 😊
jaat
jaat,
Min valborg! Kika in senaste inlägget. Kraaaam ♥︎
nouw.com/jaat
ISA,
drööööömlivet. Vill ha det så <3
www.isabyl.se
Grenmyrs
Grenmyrs,
Ser underbart ut!
nouw.com/grenmyrs