dags att upptäcka

​Godmorgon på er. Nu är vi äntligen framme i Berlin! Det tog lite mer än 5 h att bila igår, kanske närmre 7... Men vad gör det idag? Dom har så att man kan få 7 platser i bilen, men det är väldigt trångt där längst bak där jag satt, så man kan typ bara ligga ner. Så jag tog en åksjuketablett, som man blir dåsig av, och sov i princip HELA resan. Herregud vad mysigt det var. När vi sedan kom fram till hotellet runt 10 på kvällen så däckade jag direkt. Beror nog delvis på att jag var rätt hängig så jag behövde sömn.

Har suttit i en timme och svarat på en massa mail och ska nu ner till frukostbuffén. Super härligt! Sedan blir det att utforska Berlin, har ni några måsten man ska göra? Vill få in lite shopping iaf! Kram.  

Gillar

Kommentarer

amandamaria
amandamaria,
Shoppingen på alexanderplatz är ju kanon! Annars berlinmuren såklart och strosa runt lite i gamla stan. Finns många sevärdheter i Berlin, men ta er en tur i tvtornet om ni tycker om fin utsikt! (:
nouw.com/amandamaria
Ellendelin
Ellendelin ,
Berlin zoo är supermysigt om ni gillar att på zoon! 😊
nouw.com/ellendelin
emmaf_31
,
Kom precis hem från Berlin och måste tipsa om Mall of Berlin! Helt nytt shoppingcenter som har allt!! Jag fick bara spenderat en timme där men hade gärna varit där en hel dag! Tipstips
elinfredrikaborg
elinfredrikaborg,
Så fint! Ser fram emot massa fina bilder sen
nouw.com/elinfredrikaborg
goteborgsmamman
goteborgsmamman,
Ha en härlig fredagkväll!
Kika gärna in hos mig och hitta lite pumpa-pyssel 😊
Kram
nouw.com/goteborgsmamman