dagens

Dagens humör ♥︎ Förväntansfull över vad dagen ska ge mig. Ni vet när man känner sig lite pirrig. Jag vet inte vad det beror på, antagligen för att det händer så himla mycket roliga saker omkring mig hela tiden.

Dagens mående ♥︎ Lite illamående, börjar ta det som standard nu för tiden. Beror troligtvis på att jag sover lite för lite.

Dagens längtan ♥︎ Längtan efter fredag är oslagbar. Då ska jag göra Halkan som jag hört är superKUL. Sladda omkring, gasa, bromsa osv i höga hastigheter. Blir dock rädd bara jag tänker på det - men det släpper väl när man kommer dit. På kvällen ska jag på Mia Skäringer och trerättersmiddag med en bästavän. HUR KUL? Längtar verkligen.

Dagens klädsel ♥︎ Kallt som tusan ute så jag är klädd i flanellskjorta, kostymbyxor, vardagsklackar, pälsjacka och en stor halsduk. Burrr....

Dagens "to do" ♥︎ Gå till körskolan efter jobbet och gå min 3:e teorilektion. Jag lär mig faktiskt väldigt bra där - Segt dock att det är från 17.30-20.00, jag är så trött den tiden. Sedan har jag bara 1 kvar och efter det dags för uppkörning (nästan). NERVÖST. @gertrudes klarade teoriprovet igår (grymt) man blir ju så glad för andra när de klarar provet!

Nu då? ♥︎ Hämta en kopp kaffe och kicka igång dagen. Ska försöka ta en outfit bild sedan och publicera för er, love.


Dagens saknad ♥︎ Sommar

Gillar

Kommentarer