Dagboken hjälper mig

Godmorgon ifrån morgonrocken!

Sitter med nypressad juice och har skrivit i min dagbok den senaste timmen. Älskar att skriva och speciellt att läsa igenom gamla dagboksinlägg. Vill dela med mig, men mycket är väldigt privat... Skriver nästan bara om kärlek och om hur jag tar mig vidare. Det är fint att se den mentala utvecklingen för mig. Hur mycket bättre jag mår idag tillskillnad ifrån i maj och månaderna innan det. För ett breakup är utdraget, speciellt om man vart tillsammans väldigt länge. Och det är smärtsamt. Men man tar sig igenom det, som med allt annat.

Jag tror inte att man kan vara 100% lycklig med en annan människa, om man inte är lycklig med sig själv. Det är otroligt befriande att bara få vara själv ett tag. Jag blir stark av det, av att veta att jag klarar mig utan någon annan.

Gillar

Kommentarer

hildasundler
hildasundler,
Du skrev väl ett inlägg i Ladiesroom boken va? Jag tror att jag såg ditt namn där. Den boken var så bra och det "inlägget" du skrev också. Du kan inte skriva något liknande sådant inlägg här på bloggen? Skulle vara jätteintressant att läsa!
nouw.com/hildasundler
ninnik
ninnik,
Skrev också dagbok ett tag men slutade av någon anledning. Har du tips på vart man kan köpa bra dagböcker? hittar aldrig några. Kram!
nouw.com/ninnik
hallberg
hallberg,
Håller med dig. Går igenom en breakup själv, inte lätt men man måste veta om att man mår 100% bra. annars är det inte värt det trots allt 😟
nouw.com/hallberg