Dag ett på fashion week avklarad

Dagen började på Taverna Brillo, tillsammans med bloggarna som vi bjudit hit ifrån Polen och Finland. Åt deras räksallad som var riktigt bra. Perfekt uppladdning inför Visning nummer ett som var...

... Stylein. Så kul att jag blev placerad på frontrow. Det är ju trotsallt bara andra året jag går på Stockholm Fashion Week. Jag älskade verkligen Styleins visning, eleganta och klassisk kläder. Sedan knatade vi iväg till Berns där vi tog en kaffe och snackade ikapp innan dagens andra visning.

Busnel! Denna marinblåa kofta/kappa är magisk. Vill ha den i min höstgarderob.

By Malina var sista visningen vi gick på idag och här ovan ser ni fina Lovisa. Jag älskar verkligen visningar på Berns, magisk lokal.

Sedan blev det ett mellanstopp på hotellet som vi bor på. Jag älskar verkligen Hotel With. Det ligger på Sveavägen, så otroligt centralt. Att hotellfrukost är något utöver det vanliga är en annan femma!

Sedan åt vi alla en helt fantastisk 4 rätters middag på Urban Deli, restaurangen ovanför hotellet. Vi åt i deras matstudio, som man kan hyra inför events och bjudningar. Till exempelvis om man vill ha sin födelsedagsmiddag där. Ni kan läsa mer här. Jag har vart där en gång innan och blev lika positivt överraskad denna gång. Maten, servicen, musiken, stämningen... Oslagbart. Längtar redan till vår middag som hålls där även morgonkväll. Ja, bilderna får tala för mig själva... Förresten, den cocktailen med gurka i var den godaste jag någonsin druckit.

Har egentligen så mycket mer bilder, men måste verkligen sova nu då jag ska upp vid 6 imorgonbitti för att gå på ett yoga-event vi håller här på hotellets takterass. Dagen imorgon är fullspäckad med visningar, events osv osv. Pjuh, bara att ladda om. Tur att vi har det så roligt. Godnatt hjärtan!

Gillar

Kommentarer

Marianne,
Så härliga bilder! Njut av modeveckan 😊
xx
mariannelle.com
ninnik
ninnik,
åh vad roligt! gillar bilderna!
nouw.com/ninnik
oliveja
oliveja,
Vad kul det verkar! Hade också velat gå♡
nouw.com/oliveja
hannagothberg
hannagothberg,