Dag 3: Pisa

Vår andra dag i Pisa startade vi genom att hoppa på bussen till grannstaden Lucca. Det var som att komma lite ännu en mysigare variant av Pisa. Här var gränderna lite trängre, lite charmigare och det växte ännu mer blommor på balkongerna. SER ni denna? Dog typ hur fin.

Hehe, så härligt. Självklart blev det ett stopp vid denna Ladurée vagn.

Sedan gick vi runt där i ett par timmar men det var verkligen jätte varmt så vi höll på att svimma. Vi stannade till vid en restaurang och åt lite italiensk tapas-lunch. Mozarella, parmaskinka och melon. Mums. Efter det åkte vi tillbaks till Pisa och vilade lite på rummet, sedan gick jag och pappa upp till takterassen och drack en öl och vilade lite innan regnet började smattra på...

Time for dinner, vi hittade en mysig pizzeria i en gränd där det bara satt Italienare som åt pizza och drack rödvin. Stämningen var på topp. Började med en hel del förätter och det fick bli denna igen, vi åt samma rätt vid lunch.

ALLTSÅ det pizzabrödet till förätt var inte att leka med, så gott. Jag var jätte mätt redan innan huvudrätten hade kommit in.

... Men lyckades äta upp en hel del av denna goda ändå! Efter middagen satte vi oss vid ett annat ställe & drack en drink, sedan gick vi upp till vår takterass och drack en sista drink och spelade yatzi. Jag förlorade, blev på dåligt humör. Haha, orka vara tävlingsmänniska ibland...

Gillar

Kommentarer

jaxel
jaxel,
Ser hur fint som helst ut!
nouw.com/jaxel
amandamathers
amandamathers,
Ska jag köpa en YSL väska? Har beslutsångest, snälla rösta på bloggen ;*
nouw.com/amandamathers
isaaa_,
meeeeen sluta! vill man utomlands nu eller? SVAR: JA!! <3
isabyl.devote.se