dag

En härligare bild. Linn och Elin saknas dock på den. Min bästa ex-klasskompisar <3 

Jag: Är på jobbet och har precis haft finbesök. Gud så kul.

Ser fram emot: Att ta tåget till Lund med min kärlek om några timmar.

Next thing to do: Gå bort till Inspo's pop up store och shoppa lite och mingla.

Dagens köp: En Iphone 6 65gb. Känns otroligt härligt, och icke okej för min budget. Men vadfan, lite får man väl unna sig. Ska fira med ett glas champagne ikväll. 

Dagens jobbigaste: Att köpa min telefon. Vilken strul alltså... Mycket prat med kundtjänst osv. Och för er som säger att jag inte är student. Jo, mitt mecenat kort går ut imorgon så därför funkar studentrabatten för mig även idag. Och jag köpte ju den trotsallt idag. 

Well well, bloggar mer på tåget. Puss å kram!

Gillar

Kommentarer

moa.elliot
,
Jag har en fråga, eller aa det är ett problem som jag har som jag skulle vara väldigt glad ifall du svarade på i ett inlägg. Det är så att jag och en tjej har varit bästa kompisar i ungefär fyra år och två av åren gick vi i samma klass men sen så splittrades våra klasser och hon bytte även skola så nu går vi på olika skolor. Första året som gick utan att vi sågs varje dag var superbra, det kändes liksom fortfarande att vi stod varandra nära. Men nu det här andra året så känns det som att det bara är jag som kämpar för att vi ska fortsätta ha så bra kontakt. Vi ses fortfarande några gånger i veckan då vi går i samma sport. Men när vi väl tränar så känns det som att hon inte gillar mig och pratar nästan bara med andra. Så det känns lite ovärt för mig då jag mår så dåligt hela tiden och tänker på detta varje dag. Så det känns som att om jag bara skulle ge upp och inte ens försöka skulle jag må bättre. Men samtidigt betyder hon så mycket för mig så jag vill inte ge upp. Samtidigt som jag redan tvivlar så är det så att min bästis har blivit ännu bättre kompis med en annan tjej så det känns som att hon har tagit min plats lite. Hoppas du förstår och jag är super tacksam för ett svar bästa Elin!