Dag 1: Pisa

Vi flög ifrån Landvetter runt 8 på kvällen och självklart firade vi med en öl först. Visst är det lite mysigt? Jag tycker alltid det är kul att komma till flygplatsen i Sverige, då vet man att man har något härligt att se framemot. Planet var lite sent men det tar bara 2,5 h att flyga till Pisa så vi var framme runt 11 på kvällen. Då checkade vi in på hotellet, gick en liten promenad och sedan somnade så fint så. Elr jag låg och vred på mig tills det blev ljust, men det är en annan story.

När vi vaknade upp på fredagen så drog vi upp gardinerna och öppnade dörrarna till vår franska balkong(er). MAGISKT var det! Hade så mycket drömmar om hotellrummet jag och mina syskon bodde i. Målade upp bilder i mitt huvud hur jag skulle inrett rummet om det var mitt hem, hur jag hade målat väggarna och om hur jag hade legat i sängen varje dag med öppna balkongdörrar och lyssnat på hög musik. Vad fanken är det med mig och balkonger? Haha...

Gick upp på vår takterass på hotellet och detta var utsikten. Det dög. Lutande tornet & berg i bakgrunden.

Sedan gick vi runt i staden och utforskade. Njöt av värmen & sög in Pisas romantiska atmosfär. Efter ett tag satte vi oss på en mysig restaurang, som jag redan berättat om här. Men pappa fyllde år, vi drack vin, åt pasta, mozarella & lyssnade på en gatumusikant som spelade fantastisk musik. Euforin just där, just då, var typ oslagbar.

Efter lång-lunchen blev det såklart lite shopping & sedan vila på hotellrummet. Efter det svirade vi om till kvällsklädsel och begav oss ut på stan igen. Här är min sissy, fin va?

Pisa är så vackert med alla charmiga detaljer.

Sedan åt vi födelsedagsmiddag på en grym restaurang. Vi drack champagne, rödvin & åt grymt kött och en massa mer. Haha gissa om vi rullade därifrån när vi skulle hem. En otroligt lyckad dag i alla fall och det tyckte pappa med <3

Gillar

Kommentarer

e
,
aah din syrra = top notch, som du
ebba.osterlund
,
Vad heter hotellet ni bodde på i Pisa? 😊