då var det söndag igen

Lite sommar på det... Ps, lovar att börja ta mer bilder så ni slipper se alla dessa gamla foton. Men min kamera är knäpp och jag orkar inte cascha ut för att köpa en ny. Riktigt än.

Då var det söndag igen - Veckorna bara springer förbi! Igår jobbade jag ju med en sak hela dagen och på kvällen kände jag bara att jag ville ut ur huset. Då körde min snälla pappa mig (eller jag körde mig själv, övningskörde) hem till Klara. Där hade vi tjejkväll och delade en flaska vin. Vi har alltid så roligt när vi sitter och dricker vin, eller dricker kaffe, spela roll... Men det är bara vissa personer i ens omkrets där samtalet bara flyter på och man nästan kommer av sig ibland för man vill hinna med och prata om så mycket. Ni vet säkert hur det är! Typiskt tjejer haha.

Efter ett tag gick vi upp till en kompis som hade ett litet hemma-krök. Trevligt att träffa en del kompisar man inte sätt på länge! Sedan sov jag hos Klara och helt plötsligt blev det vintertid och jag fattade ingenting. "Hur kan klockan vara 2? Den va ju 3 precis". Men nu är jag hemma & ska äta köttfärsås med spagetti. Samt kolla "Torka aldrig tårar utan handskar", för andra gången... Ikväll ska jag och Malin boxas på gymmet också, skoj! Hörs sedan, kram.


Gillar

Kommentarer