cykla omkring i paris och underbara läsare

Vet ni vad jag vaknade upp till denna morgon? Jag tog fram min mobil och pling pling, jag kollar igenom min mail. Så ser jag världens härligaste mail ifrån en läsare. Började nästan gråta, blev så himla glad. Att man tar sig tid och skicka ett mail. Tar sig tid att uttrycka sina känslor via ord, det gör mig berörd. Ni är fantastiska. Kanske inte säger det tillräckligt, men på riktigt - ni är fan det.

Denna onsdag består av jobb, träning och övningskörning. Jag kom hem mycket senare än vad jag trodde jag skulle göra igår så hann tyvärr inte träna. Men idag har jag kläder nedpackade i väskan så jag kan inte skita i det. Nu ska jag ta tag i morgonmailen, puss på er. 

Jag vill cykla omkring i Paris med en blomstercykel. 

Gillar

Kommentarer

hej
,
En fråga bara, varför utnyttjar du att du jobbar på nattstad genom att sätta din egna blogg på framsidan när du inte ens är Top 15 på nattstads topplista?
elinskoglund
elinskoglund ,
Jag sattes på framsidan innan jag började jobba här =) Och det kanske jag gjorde för att de som jobbar här gillar min blogg. Vissa på vår framsida ligger på topp 50. Det handlar inte om den som har mest läsare Anna, det handlar om att bloggen ska vara BRA på många plan. Så jag utnyttjar ingenting.
nouw.com/elinskoglund