comment

Bloggtorka, peppra med kommentarer om vad ni vill läsa om så fixar jag lite inlägg till er! Kram.

Ps, vill klippa mig igen - vill ha kort kort kort (eller okej inte SÅ kort). Älskar det!​

Gillar

Kommentarer

amanda
,
Tankar om nyval. Hissa/dissa något parti?? Vilka röstar du på :) Älskar när du diskuterar olika ämnen som är heta i dagens samhälle tex ätstörningar, näthat osv.. Gör ett inlägg om olika resor du gjort och bomba med bilder!!! Kram
melikas
melikas,
Ja, håller absolut med Amandas kommentar! Men också några produkter/böcker du gärna vill tipsa om eller om du bara vill skriva om vad som gör dig glad i livet? Du kanske också kan skriva om dina högsta drömmar i livet och önskemål? :)
nouw.com/melikas
jessica.larsson
,
Älskar när du skriver om kärlek! Förslag på ämnen är: Tips om hur man kommer över någon, hur man går vidare efter att fått hjärtat krossat och hur man vågar lita på någon igen. Ett specifikt problem jag har som du gärna skulle få ta upp är detta. Jag är nitton år och aldrig fått uppleva riktig kärlek. Visst, jag har hållt på med killar, men det har aldrig blivit något mera. Och det är alltid dom som har tröttnat på mig. Jag längtar så mycket efter att ha någon att få göra allt sånt med som man vill göra med någon man är kär i, och det gör att jag får känslor alldeles för snabbt. Jag kan bli kär i en kille efter bara ungefär en vecka, och dom hinner aldrig med i samma takt, vilket gör att jag blir ledsen när jag inser att mina känslor inte är besvarade. Senast det här hände, var jag så rädd att bli sårad och få ännu starkare känslor, så jag förstörde allt genom att hångla med en annan när vi var ute på krogen tillsammans. Snälla ge tips på hur man håller tillbaka sina känslor, och hur man orkar vänta på någon att känslorna ska växa fram. Kram. En annan grej jag gärna skulle vilja att du skrev om , och höra din åsikt om, är, hur man låter bli att gå tillbaka till någon som har sårat en förut? Jag går alltid tillbaka till killar som varit dåliga mot mig och låter dom utnyttja mig, med hopp om att dom en dag ska få känslor som jag. Jag vet att det inte funkar så och vet inte vad man ska göra för att undvika detta. Jag tänker alltid att lite närhet är bättre än ingenting, men det känns alltid mycket värre efteråt. En sista grej jag önskar läsa om är något som jag tror är väldigt viktigt idag. Hur klarar man sig själv? Jag menar, vad gör man för att slippa känna sig mindre ensam? Oavsett om killen bor långt bort, eller om man är singel. Nästan alla mina kompisar är tillsammans med någon, och mina kvällar och helger blir så tråkiga när alla är uppbokade utom jag. Jag känner mig mindre värd än dom eftersom jag aldrig lyckats få någon pojkvän. Det känns som att ingen n
hanna.sandstrom
,
Mer om livet i Miami vore kul att läsa om!!
fridaoxelmark
,
Kanske ett inlägg om vad man kan göra/äta/se i Göteborg? Bästa restaurangera etc, hade varit roligt att läsa! :) kram!
ee
,
den där supersnygga zebrarandiga bikinin.. vilket märke är den?
jce
,
Vad i helvete gör man när bröstet bränner i kroppen och det känns som att hjärtat slits ur din kropp av olycklig saknad efter sin pojkvän som är tillfälligt borta?
julia-jonsson
,
gör ett inlägg om: Vilka hårprodukter du använder Vad du tränar på gymmet/ vilket typ av gym du går till. Om du har något tips på film/böcker/musik Trevlig blogg förresten :)
maria.h.tennis
,
Älskar alla dina inlägg, men gärna nån kommentar hur man ska göra för att få en killes uppmärksamhet som går i ens parallell klass. Vi kollar liksom på varandra ibland, men vad ska man göra sen? Vad är nästa steg?
alice.larsdotter,
Åh så fin du är!
alicelarsdotter.blogg.se