christmas

Toys'r'us christmas feeling

Kan jag få vara barn igen och endast önska mig dessa saker. Jag får så mycket nostalgi när jag klickar mig runt på Toys''r''us hemsida. Kommer ni ihåg när man hade lavalampor i sitt rum? När man gick runt med det elektriska ljuset på lusiatåget? När man spelade sims direkt efter att man kom hem ifrån skolan? När man äntligen fick ett keyboard? Sedan var det ju det där med studsmattan också, som man aldrig fick...

Om jag hade vart 7 år igen hade jag skrivit upp allt detta på min önskelista. Toys''r''us har jätte mycket roliga leksaker och jag vill nästan kolla ut något till min lilla kusin som fyller så. Man kan anpassa sin sökning där efter ålder, så jag hade skrivit in 1-2 år för att kolla på julklappar till min lilla Hugo.

Har ni några speciella barnminnen när man verkligen blev glad för sin present? Jag minns när min bror fyllde 7 år (eller har sett det på en inspelad film haha) och min syster hade kommit till jorden 3 dagar innan. När han öppnat sina presenter får han bland annat en skateboard. Så jag frågar honom "Vilken present gillar du mest?", han svarar att Olivia är den bästa present han någonsin kunnat önska sig. Då fyllde jag i med en följdfråga "Men Fredrik, ofta inte skateboarden var den bästa????". Jag förstod inte hur han kunde säga sin syster. Haha, jag var 4-5 år så man var väl inte helt klar.

Men men. Nu ska jag kika in lite på Toys och leta hemliga presenter jag ska köpa till mig själv... Puss. 

Gillar

Kommentarer