caseapp

Snart kommer min nya Iphone 6 hem till mig och jag vill välkomna den med ett alldeles unikt mobilskal ifrån Caseapp. Jag älskar att ha lite udda saker - fast jag vet att jag tröttnar efter ett tag... Tycker detta är riktigt coolt i alla fall. Som tur är kan man ha hur mycket olika skal som helst och på casepp kan man designa sina egna skal. Jag valde en färdig bakgrund så ni kan beställa exakt likadant HÄR om ni känner för det. Annars, varför inte designa ett i marmor? Missoniprint eller någon simpel färg som grått. Jag vill göra det nästa gång, så snyggt.

Nu kommer vi till det bästa: Jag ger er nu 20 % på casapp.se fram tills det nya året, uppge SKOGLUND20 i kassan. Mitt skal är ett extra skyddande skal som heter Iphone 6 tough. Tror det kommer skydda min älskling helt perfekt! Glöm inte att följa deras instagram account också @caseapp. Kram

Gillar

Kommentarer

SwedenGoesToUni
SwedenGoesToUni,
Du måste visa hur skalet ser ut på telefonen sen! Har så jäkla svårt att föreställa mig en 6a med ett skal på... kändes så mycket mer naturligt när telefonerna var fyrkantigare!
nouw.com/swedengoestouni