can't wait until...

Denna fredag spenderar jag genom att bläddra igenom lite mellandagsrea, online. Ja tack till alla webbshoppar just nu. Jag lider av bara tanken att springa runt i affärerna denna tid på året. Det är ansträngande för alla delar på kroppen. Inte kul alls. Jag förstår inte hur man kan utsätta sig för något sådant... Att gå runt i affärerna på mellandagsrean alltså.

Jag sitter inviras i min stora morgonrock med datorn i knät. Precis avnjutit en god kaffe och sitter och klurar lite på ett reportage till framsidan som heter "varför ska man blogga på Nouw?". Åå, hade vart så fantastiskt om ni ville skriva en rad om det i mitt kommentarsfält. Självklart länkas er blogg i reportaget om jag refererar till dig =)

Något annat jag längtar tills är min och Klaras resa. Vi åker om jätte kort tid. Jag måste börja klura på hur jag kan få min blogg till den bästa resebloggen när jag är borta. Fatta vad inspirerande det kan bli!!

Imorgon åker jag tillbaks till civilisationen igen. Ska ordna med naglar och fransar. Göra mig fin inför nyår! Kram på er så hörs vi sedan.

Gillar

Kommentarer

filippaborg
filippaborg,
Jag tycker att man ska blogga på Nouw på grund av hur enkelt det är att göra snygga inlägg som ser väldigt proffsiga ut! :) Kram
nouw.com/filippaborg
sofieraholm,
Jag tycker man skall blogga på Nouw för portalen erbjuder en att vara sig själv, man kan designa sin blogg från grunden för att få den till sin egen och sedan så finns det många olika kategorier man kan placera sin blogg i :)
nouw.com/soufie
Hannalongum
Hannalongum,
jag tycker att nouw.com är en seriös sida med seriösa bloggare!
nouw.com/hannalongum
Nettan
Nettan,
Fastnade för "nattstad" från första början så jag har bara hängt med i alla åren :)
nouw.com/nettan