bussens negativa

Ibland, eller oftast, känner jag att jag ångrar att jag tog bussen till jobbet. Dessvärre kan jag inte göra något åt det. Men jag stöter alltid på problem och på senaste tiden har jag blivit allt mer hypokondrisk. Det är inte till min fördel. Men jag klarar inte av att folk pratar om att de vart sjuka eller är sjuka, speciellt inte magsjuka (!). Pratar om att man definitivt kommer att bli sjuk i Asien (?!?) för jag blir uppriktigt rädd och ledsen då jag åker dit utan mammsen som kan ta hand om mig. Det är som att sjukdomarna anfaller mig bara jag hör dem. Jag mår illa konstant och känner mig väldigt ofta krasslig nu för tiden...

Men tillbaks till bussen: Ett ställe där sjukdomar sprider sig och jag ser människor ta upp frukostmackan, eller bullen och vräker i sig det bredvid mig. Så det dessutom stinker saffran eller äcklig majonäs i hela bussen. Det är vidrigt. Sedan tar de med sina händer på stoppknappen och slickar på sina fingrar. Blir riktigt äcklad.

Jag är så trött på bussen. Människor som sätter sig bredvid mig och bokstavligt talat trycker in mig i hörnet. Äter sin MAT? Trycker sina armbågar in i mig och stinker svett. Eller alla stinker inte men de flesta som sätter sig bredvid mig gör det (svett, för mycket parfym, instängt). Vi får inte glömma att busschaffisarna har fått för sig att sätta på högsta värmen i bussarna nu för det är vinter. Vänta lite, det är vinter och det är därför man har vinterjacka. När man sätter sig i bussen blir man automatiskt varm för man sitter på trånga ytor bland ett 50-tal andra människor. Det behövs inte värme som gör att jag får klaustrofobi/värmeböjder också. Spara pengar och ge oss billigare busskort istället. För jag är övertygad om att ingen vill sitta i bussen och bli sådär äckligt varm att man måste ta av sig jackan.

Trött på buss skiten och tyvärr är det bara att gilla läget. För även när jag får körkort kommer jag inte kunna parkera bilen i stan hela dagarna för då går jag plus minus noll. Puss å hej glad måndag.

Gillar

Kommentarer

hotmail
,
har du ätstörning eller något? låt folk äta vafan
elinskoglund
elinskoglund ,
Haha varför skulle jag ha det? Man kan ändå skippa äta mat som luktar på bussen.
nouw.com/elinskoglund
flickan
,
håller med dig helt Elin