Bra reklamfilmer och cliff jumping

Mitt mission nu: Leta reda på vart man kan hoppa ifrån klippor på Bali! Missade ju helt det sist och slår vad om att det finns att göra någonstans? Det finns ju klippor överallt på Bali MEN problemet ligger väl i att det även finns en hel del rev som sticker upp. Skulle aldrig hoppa ner i vattnet om det inte var flera meter till botten. Vet ni något ställe? Ser bara framför mig hur fantastiska foton man kan ta när man hoppar ner i det fina havet.

Mitt andra mission: Undersöka om det finns prisvänliga undervattenskameror på marknaden. Jag ska ju göra en sådan NICE video på min resa har jag bestämt mig. Ett stort intresse hos mig som jag även är ganska bra på är att klippa filmer. Stolt som tuppen, fick A i det när jag gick i skolan. Jag vet inte vad det är men jag tycker det är så kul. Ett jobb jag hade kunnat tänka mig att ta i framtiden är att komma på och planera reklamfilmer för att få fram ett budskap. Min favorit just nu är Fritidsresors. Får gåshud av den varje gång den kommer på TV.

Om man lyckats göra en sådan bra reklamfilm, att jag till och med ger dom gratis marknadsföring på min blogg, då har man lyckats! Nej hörni, dags att lägga mina missions bakom mig och pallra mig iväg till gymmet. Första passet på 2 veckor ska avklaras. Puss och kram på er.

Gillar

Kommentarer

mcbara
mcbara,
Åh, älskar den där reklamen! Får lite smått rysningar varje gång
nouw.com/mcbara
ISA,
men nääää, fy vad läskigt! gör inge sånt farligt 😉 hehe
isabyl.devote.se