booked a trip to Bali

Efter en lugn lördag igår och alldeles för lite aktivitet så var jag otroligt uttråkad. Haha, ni kanske såg på snapshat (skogis95)? Jag är en person med ett extremt lättpåverkat humör. Livet kan vara på topp och nästa sekund vara på botten. Det är rätt så energikrävande men jag har fått lära mig att handskas med det och inte ta mitt humör på lika stort allvar hela tiden. Mina föräldrar tvingade med mig ut på en promenad och då träffade jag på Malin som stod och huttrade i busskuren. Erbjöd då henne skjuts till Örgryte och när jag kom hem sedan stod maten på bordet. Då blev det mys och film.

Sedan fick jag för mig att boka de där flygbiljetterna till Bali... And I did! Den 14:e april så tar jag flyget i 20 timmar till Bali och möter upp Jossan! Sedan reser vi runt där i 1 månad tillsammans. Sedan är vi hemma igen den 15:e maj och då är det ju typ sommar. Jag är verkligen lättad - det ska bli otroligt härligt med lite sol och härligheter igen. Man ska verkligen passa på att leva livet så länge man kan! Jag jobbar på en väldigt flexibel arbetsplats så jag kan ta ledigt, bor hemma och har därför möjligheten att spara mycket pengar. Så why not? 1 månad Bali kommer bli magiskt.

Nu: Bila till Norge för en veckas skidåkning. Uppdaterar er mer där!

Gillar

Kommentarer

VilmaHogberg
VilmaHogberg,
Bali!!! vilken dröm
nouw.com/vilmahogberg
f
,
e lite avundsjuk nu..
jenniferochemma
jenniferochemma,
sirigyllstad
sirigyllstad,
Åh vad härligt det låter!!
nouw.com/sirigyllstad
livelifehappy
livelifehappy,
Låter jättehärligt!
Men jag kan inte låta bli och fråga hur? Hur är det möjligt att bara åka så? Ditt jobb påverkas iförsig kanske bara till något ännu bättre men jag vill själv åka iväg. Men har heltidsjobb och blev precis fastanställd. Många skulle uppskatta det men jag drömmer om att resa och se världen! Att få blogga om det hade varit helt fantastiskt.. Snälla hjälp mig 😘
nouw.com/livelifehappy
SArah
,
Är tacksam för svar men med vilka flyger du? Eller hue bokade du det? Vilken sida? Till Bali alltså😊