Bodypump

From my instagram # elinskoglund

Jag älskar att kunna slänga in lite av sitt instagram-feed i bloggen ibland. Jag har inte vart så aktiv med kameran denna vecka men det beror på att jag inte har gjort något annat än att jobba. Inte umgåtts med någon vän eller så. Inte så roligt att bara fota sitt skrivbord heller, eller? Men mår ni bra idag? Jag avslutade min tisdag igår med 19.00 bodypumpen på Nordic Wellness Exklusive. Det är verkligen det bästa passet i hela jäkla världen. Grym ledare med bra energi och jag får grymma resultat efter det passet. Jag går dit varje vecka om jag är hemma! Det är också det enda armpasset jag gör i under veckan men får väldigt ofta komplimanger för mina armar, älskar att ha konturer på armarna och vara stark. Är inte alls med er som säger att det inte är snyggt osv... Tycker det ser härligt ut med starka armar! Man ser aktiv och tränad ut.

Denna dag kommer att vara ganska lik gårdagen, tänkte springa förbi gymmet igen! Känns skönt att vara igång igen och mitt mål är att träna 4 gånger i veckan. I höstas körde jag 5 gånger i veckan med en långpromenad en dag (dvs 6 träningspass i veckan), det tog lite för mycket tid för min del... Kändes som att hela mitt liv var på paus då. KRAM!

Gillar

Kommentarer

alltidharfordig
,
Hej!
Jag har precis startat ett kik konto som är öppet hela tiden för vem som helst att skriva till om man mår dålig eller om man bara vill skriva av sig och prata bort det med någon man inte känner. Syftet med kik kontot är att man ska kunna vända sig till de för att prata ut om något man tycker är jobbig/något man mår dåligt av. Det kan handla om allt från hur man har de i skolan, hemma, om man har kärleksproblem eller vad som helst. Man ska kunna känna att man alltid har någon att vända sig till oavsett vad. Det skulle vara jätte kul om du kunde skriva om detta konto och länka de så att någon som mår dåligt/behöver prata men inte vet hur eller vart den ska vända sig till.
Kul: alltidharfordig

Tusen kramar!!
victoriabrodd
victoriabrodd,
Håller med, lite "vältränade" armar är verkligen så snyggt!
nouw.com/victoriabrodd