bloppis på lördag

Ni har förmodligen inte missat att på lördag har jag, @juliamalmsten@madicken_nilsson, @duvetmarie, @mariekarlsson, @emmanikelinnea, @hannasch & @gertrudes bloppis. Vi är ganska många Nattstadsbloggare som ska ha den så det kommer bli succé. Vi kommer att ha så mycket kläder att sälja så jag hoppas att ni kommer till oss och handlar + säger hej, blir så glad av det! 

Väl där kommer de 30 första som köper över 100 kr få en goodiebag med innehåll av bland annat doftljus, smink & härligheter. På plats bjuder vi våra gäster på Smoothies ifrån Naked juciebar. Wow alltså, kommer bli så roligt. Som vanligt. 

Så på lördag 11-15 ca. Om ni vill vara säkra på en goodiebag köa lite innan öppning & de flesta priserna på mina saker är 50 kr och 100 kr. 

Beskrivning adress: Ta en spårvagn/buss till kungsportsplatsen. Därifrån går ni längst kanalen (åt höger om ni har ryggen mot avenyn). Sedan går ni förbi Ritz, Jensens gymnasium och fortsätter tills ni kommer till en port där det finns ballonger och förhoppningsvis en lång kö. Adressen: Stora Nygatan 13

Bloppis No. 1: Ser ni denna härliga kö... Den fortsatte åt vänster en lång bit. Men ni ser vart kön stoppar längst åt höger? Det är där ingången är!

Bloppis No.2: På Tempel Lounge, dock är det inte här vi ska vara i år, men ändå, kul var det! Nu ser vi framemot lördag!

Gillar

Kommentarer

bloggemini,
Vad roligt att det kommer så många! Jag skriver om skönhet, tips, tankar och åsikter. Jag är även utbildad make-up artist och syster till Jocke i Paradise Hotel som går just nu. Kika gärna in! :) http://fames.se/gemini
fames.se/gemini