Bloggmässa, event & polen

Vi åkte hit till Polen, Gdynia, för att medverka på en utav Polens största bloggmässor, See Bloggers. På plats var det olika montrar, föreläsningar och massvis med bloggare ifrån Polen. Både nykomlingar som kom dit för att inspireras och även några som vart i branschen ett tag. Vi var där för att representera Nouw som ska lanseras i Polen inom snart framtid. Väldigt intressant att få höra om den polska marknaden, då den skiljer sig mycket ifrån den Svenska.

Med mig hade jag min vapendragare Gertrude. Vi är ett sjukt bra team även jobbmässigt känner jag efter denna helg. Sedan är det ett stort bonus att vi är så bra vänner.

Jag intervjuades på mässan. Vi inklusive två till var de enda som kom utifrån Polen till mässan!

Jonas var också med, som sitter i styrelsen i Nouw. Han är nog den bästa säljaren jag någonsin träffat, inspirerande och sjukt skön!

När vi fick lite tid över deltog jag och Gertrude i en tävling. Där man skulle ta en fin bild tillsammans med en parfym-flaska man fick med sig. Vinnaren utses idag och man vinner en resa. Hoppas hoppas!

Jag var glad, och lite trött hehe.

Sedan var det dags att ta en taxi tillbaks till hotellet för att snabbt svira om. Vi skulle nämligen vidare till efterfesten efter mässan. Men först middag och en mojito. Jag är fortfarande i chock av hur billigt det är här. Igår åt vi 3 middag för 200 kr, inklusive drinkar.

Jag och Gertrude med två störtsköna Polska bloggare. Temat var boho men det följde inte jag och Gert haha.

Festen var nog så polsk den bara kan bli. Ni kan ju se på min snapchat, skogis95. Haha, ett minne för livet!

Idag återvänder vi till Göteborg men först ska vi hålla ett event för ett par bloggare här på hotellet. Så dags att börja förbereda sig för det. Puss och kram på er!

Gillar

Kommentarer

Zana
,
DIN KLÄNNING!!! GAH!!! Vart Kommer den ifrån?:)
Marianne,
Så coolt! Ni är grymma!
Keep it up! 😊
xx
http://mariannelle.com
mariannelle.com
Thereese
Thereese,
Åh ! Låter ju himla kul 😃
Kan vem som helst åka på sådana etc det eventet?
nouw.com/thereese
Alexandra
,
Har precis hittat hit till din blogg och den blev med en gång en favorit! Känns äkta och inspirerande 😊 Tycker att din väska är så fin och jag är väldigt sugen på en men undrar om du har med silver eller guld?