bloggfrukost

Fina @pdotter som roddat frukosten! / @joannafingal med sitt härliga svall, vill ha hennes hår!!!

Alltså mums vilken frukost Ellinor hade ordnat för några av Nouws bloggare imorse, @gertrudes hade också vart med och hjälpt till. Tyvärr så går jag på min diet nu så fick nöja mig med att äta ett par jordgubbar och dricka en av Hjärtats Juiceriers vitaminshotar som det bjöds på. Älskar att dricka nyttiga juicer, känns som att kroppen får en härlig kick då.

Kan ju medge att min kropp är rätt så trött efter 2 dagars hårda träningspass + ett ganska strikt kostschema. Men jag kör på och hoppas på att kroppen kommer in i det snart. NU: Dags för lunch & sedan inspirationsmöte för Nouw hela eftermiddagen. Magasinet ska få sig ett rejält lyft, SÅ taggad!

Gillar

Kommentarer

klaraeriksson
,
vad heter din text som du har på datum osv.? Super fin blogg kram!
contact,
Vilka snygga bilder 😃
dixiwonderland.com/
filippa
,
Var det inte du som sagt att du aldrig skulle kunna gå på diet? Och var du inte nöjd med din kropp?
elinskoglund
elinskoglund ,
Mitt kostschema är behövligt för att jag kunna träna så mycket som jag gör nu. Jag hade aldrig pallat träna såhär mycket om jag gått efter min tidigare kost (hade kollapsat). Mitt kostschema är ingen svält, jag äter MER än vad jag gjorde innan men jag får bara äta hälsosamt & enligt vissa tider. Istället för att äta 2 skivor vitt bröd till frukost äter jag nu havregrynsgröt, ägg och keso. Bättre och hälsosammare mat helt enkelt.

Som du säkert läste i inlägget nedan så gör jag detta för att börja må bättre. Har nu testat på det här med att käka exakt vad jag vill och skippa träningen = det gjorde att jag mådde piss. Men går inte på någon sjuk diet, min kost är anpassad till min träning.
nouw.com/elinskoglund
filippa
,
Bra inspiration! Få bara det att framstå i bloggen så att inte vissa misstuppfattar negativt!! 😃
malinbrinde
malinbrinde,
Grymt att du testar hälsosammare alternativ & kör!! Du kommer märka att du mår så mycket bättre när kroppen vant sig. Kör själv på en liten detox nu & ibland kommer rösten som säger "..men tar bara lite idag" & det är ju sjukt svårt ibland. Förstår den goda frukosten var svår att stå över, men man blir ju så stolt när man lyckas med sina mål!! Kör hårt 😘🌟
nouw.com/malinbrinde
landebacks
landebacks,
Åh så mysigt!
nouw.com/landebacks