birthday brunch @ vallgatan 12

Jag funderade ett tag på hur jag skulle fira min födelsedag. Middag, fest eller varför inte något lite mer annorlunda? Jag bestämde mig för brunch. Att ha brunch hemma är såklart jätte mysigt men det tar även väldigt mycket tid/kraft. När jag fyller år vill jag bara kunna njuta och ha det härligt, inte ha en massa att fixa. Så jag styrde upp en brunch på Vallgatan 12 som blev över förväntan. När jag kom dit möttes jag av detta fina bord som dom ordnat till mig, blev så glad!

Bubbel, ballonger och bordsplaceringar var utlagt. Sedan väntade jag in mina fina vänner som skulle komma vid klockan 13. Hade lite väntetid så då jag gick runt i butiken och kollade. Vallgatan 12 har restaurang, bar samt affär i samma byggnad. Så galet trevligt att kunna gå runt och kika kläder/inredning efter en mysig lunch. Hade faktiskt aldrig varit på deras övervåning innan utan endast tagit ett glas i deras bar på nedervåningen, som förövrigt är ett perfekt ställe för en AW. Ska dra med tjejerna dit i veckan! <3

Mitt Gerta! @gertrudes flyttar till Paris på fredag. Kommer ju gråta mig till söms haha :( Ska verkligen försöka boka in en resa till henne någon gång i vår! Har ju alltid velat åka till Paris också.

Vi blev serverade en plocktallrik med en massa gottit på. Lax, bacon, färsk frukt, ost & sedan youghurt toppat med färska bär. Åh, MÅSTE gå dit igen och käka! Det är ju aldrig fel att dricka ett glas bubbel klockan 13 på en lördag också. Det är livsnjutning, på riktigt.

Underbara vänner! Levde förövrigt på ett litet fluffigt moln igår då jag äntligen fick träffa min Klara igen. Hon har vart ute och rest i världen, därav hennes läckra bränna haha! Tack @mlisamuelsson, @gertrudes, @pdotter,
@Josefineeriksson, Malin, Patricia, Elin och Klara för en härlig födelsedag. Ni är bäst i världen!

Sedan åkte jag hem, vilade i ett par timmar och fixade sedan iordning mig inför Gertrudes hejdå-fest. Det får bli ett eget inlägg som jag gör imorgon! Hade så kul och är trött idag. Nu ska jag och H ta bilen till hans föräldrar och mysa. Kramar!

Gillar

Kommentarer

hedvigs
hedvigs,
Så mysigt det lät, perfekt sätt att fira sin födelsedag på=)
nouw.com/hedvigs
gertrudes
gertrudes,
juliaronnefalk
juliaronnefalk,
Emelie_01
Emelie_01,
josefinenartell
josefinenartell,
ååh! Elin Larsson, finaste människan i mitt liv!
nouw.com/josefinenartell