BETTER BLOGGING NOUW

Nu har nyheten släppts om vad som händer med Nattstad så därför vill jag även berätta om det här på min blogg. Det är något som det jobbats med väldigt mycket inom teamet och det känns fantastiskt att få vara en del av det hela. Det har spekulerats, diskuterats, analyserats, haft möten med bloggare, utvecklat hela portalen, ändrat saker när det nästan vart klart - för att få det helt perfekt och de har anställt en chefsredaktör. Okej let's go.

Nattstad byter namn till Nouw. I och med detta händer det så mycket kul, ni kan inte ana. Namnbytet sker på onsdag, den 10:e december - men varför inte ta ut glädjen i förväg? Nouws nya chefsredaktör är bloggerskan och tidigare moderedaktören Joanna Fingal. Det känns jätte roligt att få jobba med Joanna då hon är otroligt snäll, duktig, inspirerande och härlig. Jag kommer att jobba kvar som bloggredaktör på portalen men även jobba mer redaktionellt - vilket känns fantastiskt. Nouw kommer att satsa mer på redaktionellt innehåll och portalen kommer att bli bättre på att lyfta fram våra bloggare, samt få in några nya profiler (Alltså är så FÖRVÄNTANSFULL!).

Att byta namn ger portalen en ny och fräsch vindpust. Allt i livet behöver en förändring då och då och nu är det dags för Nattstad att lämna sitt namn bakom sig. Ett namn som har vart mycket ute i Göteborgs nattliv bland annat och blivit kopplat till det. Det stämmer ju inte längre för vi är ju en portal som sträcker sig utanför Göteborg, en portal med Sveriges kanske bästa bloggverktyg, en portal som lyssnar på sina bloggare, en portal med kanske världens bästa bloggapp - en portal, som enligt mig är världsbäst.

Det känns så otroligt onödigt att inte låta något sådant härligt växa och bli större. Eller hur? Om man är tveksam till namnet så är det bara för att man är ovan. Nu har jag sagt Nouw i flera veckor och tycker det är super härligt.

Wow alltså. Nu händer det grejer and it's happening Nouw. Häng med oss på denna resan, börja blogga hos oss, det är här man ska vara och man ska vara någonstans ;) 

(Man uttalar Nouw som engelska "Now").

Gillar

Kommentarer

fellys
fellys,
Tummen upppppp
nouw.com/fellys
dearhanna
dearhanna,
Tycker detta är så JÄÄKLA bra! Vilket grymt kul jobb du har som fått varit med och spånat på det hela. Nattstad (Nää, NOUW!!!) har verkligen blivit bättre, kanske lite tack vare dig? Keep up the good work!
nouw.com/dearhanna