BEHÖVER DU HJÄLP I DITT HEM ? 


Ja gänget, vad tror ni? Jag har haft denna idé ett tag nu och idag kände jag för att göra den till verklighet. Är inte det lite coolt med just sociala medier, att allt kan gå så snabbt?

Jag har valt att man kan köpa mindre och större tjänster. Jag tror att de flesta av er kommer att köpa tjänsten "1 rum & styling". Jag vet själv hur svårt det kan vara att få till känslan i vissa rum. Det är som att man kört fast och inte riktigt vet vad man ska göra längre. Att få en input utifrån kan vara guldvärt!

Men jag har redan nu flera förfrågningar på "hitta en röd tråd" genom sin lägenhet. Vilket är så kul! Jag gjorde ju bara en liten omröstning på Instagram imorse om ni hade tyckt att detta var kul och fick sådan enormt bra respons att jag måste köra NU! Så, så fick det bli. Min tanke är väl att göra en egen hemsida etc längre fram om det går bra.Denna tjänst erbjuder alltså styling av 1 rum i din bostad. Vi tar ett sovrum till exempelvis. Jag jobbar mycket efter "feng shui" och vill att alla rum i bostaden ska kunna ge bra energi. Det är mycket småsaker man kanske inte tänker på, som är viktigt. Till exempel hur sängen ska vara placerad och vad för gardiner du ska välja.

Jag är väldigt noggrann med att säga att jag inte har någon utbildning inom detta. Utan jag har lärt mig genom att ha ett stort intresse och vara omringad av till exempel min pojkvän som är väldigt kunnig inom ämnet. Inredning för mig är inte något man pluggar till utan jag lär mig hela tiden nya saker.

Men ni som gillar att jag erbjuder detta, gillar även min inredningsstil och tänk kring det. Och kanske har du varken tid eller intresse för att orka tänka på det själv.Denna tjänst gäller för dig som vill ha hjälp med en liten större renovering av något rum i din bostad, som till exempelvis köket. Vi snackar ihop oss om din budget för köksrenoveringen och jag hjälper dig med inspiration & moodboards. Vart du kan köpa sten, beslag, luckor etc. Tillsammans kommer vi skapa ditt drömkök!

Hur jag har satt priserna är att jag har räknat antal timmar det kommer gå åt för mig. Detta är ju bara en bråkdel över vad riktiga stylister tar för arvode. Detta är ju lite av "nybörjarpriser" och jag ser att mina första projekt blir som en test och ni blir en referenskund till mig.

Om ni tycker det är dyrt så får man räkna med att en köksrenovering kostar rätt mycket och denna lilla kostnad, är inte så mycket i det stora hela. Sedan kommer jag ju lägga väldigt mycket tid på det! Jag räknar inte med att tjäna massa pengar på detta utan gör det verkligen för att jag tycker det är sååååå roligt. Jag tjänar redan bra pengar på mina sociala medier så detta är lite av ett "sidoprojekt".Behöver du hjälp att styla dina hyllor? Då är det denna tjänst som passar dig. Ja, detta tyckte jag var så svårt förut. Jag fick inte till det. Den där harmoniska känslan man vill ha i sin hylla. Men nu har jag fått kläm på det och vill gärna ge mig på att styla någon annans hylla!

Om du vill ha denna tjänst ger jag givetvis förslag på shoppinglista och du får fota dina föremål du har hemma. När alla prylar är hemma hos dig så placerar vi tillsammans ut dem i din hylla (du fysiskt och jag genom FaceTime).Behöver du hjälp med att få till en röd tråd genom hela din lägenhet är denna tjänsten för dig. Det är svårt att sätta ett direkt pris för detta då det beror mycket på hur stor lägenhet/bostad du har. Men jag älskar själv denna tjänst och jag hoppas ni med gör det.

Jag tycker ju också det är kul att få vara med på ett hörn i varje rum. Just att få till den röda tråden ser de flesta som den största utmaningen. Det är också den röda tråden som skapar harmoni i ett hem.Från renoveringens start till slut! Detta är en mest omfattande tjänsten du kan köpa. Då är jag med och hjälper dig från start till slut. Innan jag ens kom på denna idé så hade jag fått förfrågningar från flera håll om jag kan vara deras "projektledare" i deras renovering. Jag kommer aldrig att sköta direktkontakten med hantverkare utan jag kommer att ha kontakten med dig. Detta gör att vi kan komma ner i pris - det ska inte behöva ta FÖR mycket tid från mig. Då kommer priset bli alldeles för dyrt.

Utan du och jag ska ha en dialog och tillsammans ska vi skapa ditt drömhem. Jag tror inte att någon av er som kontaktar mig är ointresserade utav inredning, utan kanske bara inte riktigt får till det eller har ork till det.

Alltså detta är ju lite av en "test" och jag har ingen aning om hur responsen kommer bli? Jag har höftat fram priser lite. Men har kollat andra stylister och de tar runt 20 000 kr för att styla 1 rum. SÅ tänker att här kommer jag och gör allt lite mer effektivt. Se mig som din vän genom renoveringen/förändringen i ditt hem och tillsammans skapar vi din drömlägenhet.

Maila contact@elinskoglund.com om du är sugen på att anlita mig! KRAM!


Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,

Så rolig idé verkligen, så kul att du förverkligar dina drömmar!

nouw.com/tildablanksvard
isabelalden
isabelalden,

Det där med röd tråd kan vara klurigt ibland tycker jag! Det låter som en superrolig idé och ett bra sätt att komma igång om man kör fast eller inte vet vart man ska börja! 😊

nouw.com/isabelalden
evelinasjostrand
evelinasjostrand,

Vilken rolig och bra idé! Tycker du är duktig på inredning så du kan nog inspirera och hjälpa många! 😊

nouw.com/evelinasjostrand
amaliev
amaliev,

Så kul ide!🤩🥰

nouw.com/amaliev
emelivet
emelivet,

Känner igen det där, har verkligen kört fast här hemma 😅

nouw.com/emelivet
BarnrumsPosters,

Stort lycka till med denna idé! 😍 Ett litet tips om du ska inreda ett barnrum är att besöka vår nya hemsida https://barnrumsposters.se. Massor med unika söta djur med stärkande citat!

barnrumsposters.se