Behövde en förändring...

Har känt mig allmänt oinspirerad och livlös efter att vi kom hem från Tulum. Jag tror det har mycket att göra med att vi faktiskt inte har ett riktigt hem att komma hem till. Nu trivs vi väldigt bra ute på Lidingö där våra vänner är snälla och låter oss bo. Men det går ju inte heller att jämföra med att ha sitt egna hem. Innan jag och Max somnade igår låg vi och drömde om att flytta in till vår lägenhet. Kunna strosa upp på morgonen och göra en kopp kaffe som man kan dricka i sin stora sköna säng sängen framför nyhetsmorgon. Efter att ha sovit på en bäddsoffa i x antal veckor börjar nacken bli rätt stel, haha.

Nåväl, imorse stack jag till TreKlippare och lät Sarah förvandla mitt hår. Det var det minsta jag kunde göra för att känna mig lite piggare. Sarah är så fantastisk, jag har aldrig haft en sådan bra frisör. Detta var min 3:e gång jag var hos henne. Se för & efterbilder nedan!Ni vet när håret är sådär risigt och gult? Med en utväxt så man ser brunhårig ut när det är uppsatt haha. Det var även riktigt torrt. Jag hade inte varit hos henne sedan i november så det behövdes verkligen en förändring. Jag var sugen på lite ljusare och eftersom att jag sparar till långt hår ville jag att denna längd inte bara skulle kännas som en "mellanlängd", utan faktiskt som en frisyr.Taaaaaaada! Hur fint blev inte detta? Vi typ skrek efter för vi båda blev så sjukt nöjda. Kände mig på riktigt 100% snyggare när jag gick därifrån. Det är nästan läskigt hur ett bra frisörbesök kan ge en så mycket endorfiner. Men jag njuter så mycket när jag är hos Sarah, för hon är världens skönaste. Vi snackade nog konstant under de 3h jag var där.

Det blev blondare och en liten lugg. Det har jag aldrig tidigare vågat mig på, alltid något. Men tänk att en sådan liten detalj kunde göra att jag helt plötsligt älskade denna längd på håret? Efter sommaren så räknar vi med att mitt hår går ner till brösten ungefär. Jag ska ge mitt hår en ärlig chans nu att faktiskt bli långt.Är besatt av min lilla lugg! Den är i perfekt längd, så jag kan ha det bakom öronen om jag vill. Nu känner jag mig redo för att kliva in i lite positivitet. Men på l��rdag åker jag utomlands för en veckas skidåkning och direkt när jag kommer hem åker jag till Verbier för ännu mer skidor. Så blir borta typ 2 veckor? Efter det är det inflytt i lägenheten och VÅR i Stockholm.

Nä hörni, livet är ändå rätt bra. Och när ni nästa gång ska till frisören, gå till Sarah. Gör det bara. Ni kommer aldrig att ångra er! Klick för att komma till deras hemsida.


Gillar

Kommentarer

louisegrindefjall
louisegrindefjall,
Blev hur snyggt som helst 😊👌 <3
nouw.com/louisegrindefjall
Fanny
,
Har du tips på vart man köper bra klassiska jeans? Typ såna som du ser ut att ha på dig här? Har sååå svårt att hitta bra jeans som är snygga i modellen och inte är sådär tunna och inte heller sådär tjocka om du förstår vad jag menar?
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men WOW!! Det blev ju verkligen så himla fint!! <3
nouw.com/matildaberlin
carolamelin
carolamelin,
Men hallå hur snyggt blev inte håret 😍
nouw.com/carolamelin
Desireekujala
Desireekujala,
superfint! ☺️
nouw.com/desireekujala
hilmak
hilmak,
Ååh, alltid roligt att få bli fin i håret! 😍
nouw.com/hilmak
OliwiaMichalak
OliwiaMichalak,
Liam
,
Årets fattigaste månad vill jag tipsa om några SPARTIPS:
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder
http://www.refunder.se/b/Spara50
eller
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355
KateOgembo
KateOgembo,
det blev så snyggt<3
nouw.com/kateogembo
Ebbasalomonsson
Ebbasalomonsson,
Wow vad fint det blev!! <3
nouw.com/ebbasalomonsson