bäst på esprit

the grey one

Hur härligt är det inte att krypa ner i något varmt dessa ruggiga månader? Jag måste medge att Espirt verkligen levererar med deras kläder just nu. Jag älskar grått och alla dessa tre tröjor vill jag ha (måste jag ha) i min garderob, snart... Den första gillar jag lite extra då den har smycken där uppe. Tänk er den med kostymbyxor, vardagsklackar och vågigt hår. Enkelt och elegant.

black on black

Classy classy classy. Svart på svart med silvriga klackar. Ge mig denna outfit, tack nu. Ännu tre plagg ifrån Esprit som jag gärna beställer hem. "I will only stop wearing black if there's a darker color", ja för det finns inte många färger man ser bättre ut i. Både vintertid och sommartid.

work mode

Klä dig med en stiligt plajettkjol tillsammans med polotröjan och ett skärp i midjan. Just det där skärpet i slätt skinn för 199 kr är otroligt lockande just nu. Varför inte spara det vidare till andra outfiter också? Till kappan, klänningen eller blusen. Våga använda det till mer än bara byxorna.

Jag vill shoppa. Mitt shoppingsug nu är mer än någonsin annars. Allt detta kommer ifrån Espirt och finns på deras webbshop.

Gillar

Kommentarer