Bara lite trasig.

Ni vet när ens hjärta känns så otroligt trasigt. Som att man är tom på känslor samtidigt som att man exploderar av dom. Som att man aldrig kommer kunna känna igen. Som att man inte har någon ork i sina händer för att lyfta upp en cola burk samtidigt som man i nästa sekund vill erövra världen. Där är jag nu. En trasig själ som inte riktigt vet någonting.

Gillar

Kommentarer

Asiyamohamed
Asiyamohamed,
gertrudes
gertrudes,
Jag älskar dig.
nouw.com/gertrudes
elinskoglund
elinskoglund ,
Och jag dig <3 Saknar dig alldeles för mycket.
nouw.com/elinskoglund
Evelina
,
Jag känner inte dig, men du skriver så fruktansvärt fint och sätter ord på så mycket. Jag hoppas att ditt hjärta läker mer och mer för varje dag. Mitt krossades för 5 dagar sen, jag ville kämpa för oss och han ville inte längre. Och precis som du skriver, så är känslorna överallt. Jag har gråtit tre dagar i sträck, sen var det som att jag stängde av. Jag är okej, fast jag är så jävla trasig. Väntar bara på bakslaget. Alla känslor är fel, är jag ledsen är det jobbigt, gråter jag inte undrar jag varför.. Vet inte ens varför jag skriver här, på något vis hjälper det att veta att man inte är ensam om sin hjärtesorg, även om jag inte önskar någon i hela världen att känna såhär. Kramar.
elinskoglund
elinskoglund ,
Fina du. Jag har också gått runt och väntat på bakslag. Men om du mår bra en dag, njut av att du mår bra. Tänk inte på något annat än att du ska må bra för att du mår bra. Om du gråter en dag, låt det komma. Men omringa dig bland vänner. Miljontals människor blir hjärtekrossade varje dag, och alla klarar sig ur det. Det kommer vi också göra! Kram <3
nouw.com/elinskoglund