bajssnack?

Nu känner jag att det är dags att reda ut en situation, en situation som enligt mig inte ens borde vara en situation. Detta ämne har blivit väldigt aktuellt de senaste i alla fall och det rör fler och fler samtalsämnen mellan mig och mina vänner. Det handlar om att ”prata” bajs i sin relation. Jag hör ganska många påståenden ifrån mina vänner som säger typ ”Ja men man kommer ju till ett stadie i sitt förhållande där man kan bajsa framför varandra”. Jag hör påstående som säger att man SKA komma dit, då är man trygg med varandra. Man är trygg med varandra om man ligger och pruttar i kapp i soffan.

Omodernt tänkande eller ej: Jag själv känner att det är något jag aldrig i hela mitt liv skulle vilja göra. Och jag och min kille, vi ÄR trygga med varandra – fast bajs inte är något samtalsämne som brukar beröra oss. Det är något naturligt och man förstår att bajsa är något den andra gör. Men jag har inget behov av att prata öppet om det. Lyssna: Nu är jag seriös när jag säger att i vissa förhållanden kan den ena kan sitta i sin partners knä när den andra sitter och skiter. Om man har kommit till det stadiet i sitt förhållande tror jag man har blivit lite för bekväm. Enligt mig då.

Jag tycker bara hela ämnet är så jävla oromantiskt och ocharmigt att prata om i ett kärleksförhållande. Det är en naturlig sak men man måste inte överdriva det. Det känns som att ämnet har blivit så hett i och med feminismens kamp och att kvinnan ska kunna prata bajs minst lika mycket som killen. Hallå? Det handlar inte om vem som kan prata mest. Det handlar om att själva ämnet är osexigt. Nej. Det kanske bara är jag som tycker detta, men då får det vara så. Jag har inget problem med att gå på toa i samma hus som min kille (tro det eller ej så tycker många det är jobbigt att göra nära sin partner) men jag vill inte diskuterar hur min avföring ser ut med honom. Det är liksom något jag inte vill att han ska veta.

Folk ska analysera kring jämställdheten på alla plan - det blir överdrivet. Dra en gräns. Jag skulle inte uppskatta om min kille kom in på toa när jag satt där. Jag skulle inte känna mig tryggare i vår relation om han slutade stänga dörren när han går på toa. Jag hade tyckt det var osexigt. Jag skulle väl bli avtänd. Helt ärligt, jag är ingen tjej som är extra fin i kanten – jag tycker bara inte denna nya "trend" (?) tillhör ens relation. Jag har noll problem med att prata om magont/att man mår dåligt i magen med min kille. Det är ju faktiskt något man mår dåligt av. Men jag vill inte att det ska gå överstyr. Det är inte något som intresserar mig. Skämten och allt det där andra, det kan jag ta med mina tjejkompisar. 

Vill bara säga att jag ändå stör mig FETT jävla mycket på killar som säger "Men vadå tjejer bajsar inte. Det är bara något killar gör". Det är så jävla omoget. Uch äcklas av det uttrycket. Men ändå: Känner inte att jag vill bevisa något och börja prata om det mer bara för det. För det är nog den stora anledning till varför alla börjat hetsa så mycket om det, för att prove a point. 

Men ja, ganska kul att ta upp detta. Hur känner ni? Vet att många tycker olika om detta ämne. Prata bajs? Skämta om bajs? Hångla är den ena gör number 2? Haha, tell me!

Gillar

Kommentarer

Louiseberghh
Louiseberghh,
Fy tusan vad jag älskar detta inlägget! Håller verkligen med helt i alla punkter, man kan prata om att den andra har ont, är dålig i magen eller har gaser men mer än så behöver man inte gå in på det. Alla har vi såna dagar, det är inte sexigt men det är en del av vardagen. Skulle en kille jag är ihop med komma och skämta om sitt bajs så skulle det nog krävas rätt mycket för stämningen skulle bli lika sexig som innan. Har iofs lättare för pruttar och sånt men det är ju något man kan fnittra lite om men ser inget roligt egentligen med att skämta om bajs i någon situation. När det kommer till prutar kan man ju i alla fall skratta att det slank en när man stod i kassan i affärn. Tycker du sätter huvudet på spiken i hur ett hälsosamt förhållande ska se ut, i alla fall enligt mig, motsatsen som du tar upp är enligt mig ett FÖR bekvämt förhållande, det måste finnas lite bakom stängda dörrar och hållas lite intimt på vissa punker.
nouw.com/louiseberghh
medvinderma
,
Det är väl från par till par hur man gör, ta det inte så seriöst :) kram
andrea.jdotter.christensen
,
Haha detta inlägget var ju så bra! Skönt att någon tar upp det haha. Känner samma som dig i detta ungefär. Jag och min kille har varit tillsammans i två och ett halvt år och typ efter varje gång jag är inne på toan i mer än 30 sekunder så får jag frågan :bajsade du?? Man känner ba va?! Varför ska jag redogöra för dig vad jag gör på mina toalettbesök haha, tycker det är sjukt jobbigt eftersom det trots allt är lite provat även om man varit tillsammans så länge. Inget önskat samtalsämne från min sida direkt. Som sagt är det naturligt, alla gör det. Men min kille är en av dom som levt under tron att tjejer bajsar inte.
elinåström
elinåström,
hahahahaha jag tycker detta är så kul!!! jag har fan bajshumor så garvar typ som fan åt detta inlägget...och jag är gansla öppen om att skita men håller nog med om att det finns en gräns om att snacka bajs eller typ bajsa med sin kille..haha fyfan vad äckligt. lite kul dock ahahahah
nouw.com/elinåström
elinskoglund
elinskoglund ,
Hahaha Elin, jag tänkte lite på dig när jag skrev det (speciellt med pruttar) för jag vet att du har sån sjuk bajs-humor. Jag lovar att du är en av de som låter killen sitta i knät på toan <3<3<3
nouw.com/elinskoglund
elinåström
elinåström,
hahahahah gud vad härligt det känns att du tänkte på mig undr detta bajsinlägg;) elin lovar dig även om det kanske ser ut å vara möjligt så skulle jag ALDRIG bajsa med en kille....önska typ jag kunde<33
nouw.com/elinåström