att vara hungrig

Allvarlig och glad. Lite variation ju.

Jag är verkligen hungrig. Får dricka kaffe istället, finns inte tid för att gå och äta nu. Det skulle vara konstigt att ta lunch klockan 11. Nej. Om en timme, kanske två, då blir det lunch. Övrigt, mina ögon rinner så fort jag kommer till Sweden. Eller, typ alltid då. Men jag börjar snuva också - det känns som att man är allergisk. Kanske är jag allergisk mot hösten. 

Är barbent med min leo-klänning idag. Bytte kläder 20 gånger imorse och vill inte besöka mitt rum sedan, för jag vet hur kaotiskt det kommer att se ut. Jag är fortfarande inne i denna jävla ful-period. Fast jag är brun och har solblekt hår. Detta sitter i psyket... Efter jobbet, som jag förövrigt är på nu om ni inte förstått det, ska gänget här på bio. Expendables 3. Jag gillar själva biogrejen, för det är trevligt och mysigt. Men jag vet knappt vad denna bio handlar om och har inte sett de två första - men jag är entusiastisk till det ändå.

45 min till lunch. Can't wait! Puss 

Gillar

Kommentarer

ellinor
,
vadå ful period?! Du är JÄTTEfin verkligen....
LovisaBriggert
LovisaBriggert,
Hej, fin blogg! Kika gärna in på min Kram
nouw.com/lovisabriggert
maria.h.tennis
,
Du är alltid jättefin!!! <3
ebba.wernhede
,
Världens finaste klänning!! får man fråga varifrån den är, leofreak som man är.... Tack för en skön blogg! Maila mig gärna svaret :) kramis
ellen.johansson97
,
Vart är klänningen ifrån? Ser ut att vara superfin!!