Att vara den man är hemma

Sitter och redigerar om en massa bilder från Bali... Så besatt är jag utav Photoshop! Ska lära mig så mycket knep nu. Tur att jag har kvar alla mina raw-filer ifrån resan. Hur snygg är min @Josefineeriksson förresten?

Har ätit middag med familjen i tre timmar och det är något av det härligaste som finns. Om vi äter familjemiddag runt matbordet så slutar det nästan alltid med att vi sitter kvar och pratar i flera timmar, otroligt avkopplande och underhållande. Runt vårt matbord är det vilda diskussioner om allt och ingenting, skrattattacker och ibland bråk. Idag pratade vi om allt ifrån galna fester till politik. Det är i sin vanliga ordning då med andra ord. Ibland undrar jag om jag är för öppen för min familj? Haha, berättar typ allt... Men det är skönt att kunna vara sig själv hemma, utan att någon dömmer en.

Hur är ni mot er familj? Nu ska jag sätta på ett avsnitt Breaking Bad och somna. KRAM!

Gillar

Kommentarer

hildasundler
hildasundler,
Du är så fina och bilderna ovan var jättefina! Du ska nog vara glad att du kan vara så öppen med din familj, för det kan inte jag vara helt. Inte till 100 % för dom skulle inte riktigt förstå. 😔
Men ett så bra inlägg!
nouw.com/hildasundler
elinskoglund
elinskoglund ,
Ja, jag är väldigt tacksam över det. Men tog ett tag att komma till det stadiet. <3
nouw.com/elinskoglund
hildasundler
hildasundler,
Har du något tips eller så, hur man lättare kan komma närmare sina föräldrar? <3
nouw.com/hildasundler