att se fram emot

Nu när hösten är här älskar jag att ha saker och se fram emot. Jag tänkte visa er lite saker som står på min "to-do-list".

Köpenhamn - I helgen åker jag och min pojkvän till Köpenhamn för att fira vår treårsdag. Jag kommer åka till Lund på fredag och på lördag åker vi dit. Det tar kanske 45 minuter ifrån Lund så det är väldigt skönt. Vi har inte riktigt bestämt oss för om vi ska stanna där över natten och sova på hotell eller åka tillbaks till Lund. Jag gillar inte att bo på dåliga hotell, föredrar att bo bättre än vad jag har det hemma. Och för tillfället ser alla bra hotell ut att vara väldigt dyra. Men i "värsta" fall åker vi tillbaks på kvällen, efter en heldag där med shopping, mycket kaffe & god mat. Jag längtar väldigt mycket efter att ha kvalitétstid med min käraste!

Snön - Jag längtar efter dagen då jag ska få se snö igen. Det är så vackert och fridfullt att se fina Göteborg förvandlas till ett vitt paradis. Då ska jag gå på Jul På Liseberg, dricka varmchoklad & göra snöänglar med mina vänner. 

Min födelsedag - I Januari fyller jag år, men denna gång fyller jag 20. Det känns speciellt och härligt. Att fylla 20 betyder att fylla vuxen för mig. Fritt kunna gå till systemet till exempelvis... Hur vuxet är inte det? Sedan att säga "jag är 20" låter så fint. Jag kommer ihåg när jag var 13 och tyckte det var helt galet när folk blev 18. Kunde man ens bli så gammal? 

Backpacking - I februari åker jag och min fina vän Klara iväg och reser. Förhoppningsvis åker någon mer också med oss, men vi är i alla fall spikade. Någon som vill hänga med? Hör av er! Så kanske vi kan mötas upp i Asien. För det är dit vi ska. Till Asien. Till värmen. Till det härliga lunket. Vi blir borta lite över 2 månader eventuellt. Det är helt sjukt vad jag längtar. 

Gillar

Kommentarer

vanessay
,
Har läst din blogg sedan, haha jag vet inte sen när men ett väldigt bra tag iaf. Måste bara säga att ditt och Haralds förhållande är så coolt, blir nästan lite avundsjuk. Ni ska fira TRE år!! (Grattis tiil det) och han har ändå flyttat till Lund och du skriver att du ska till Asien i över två månader utan han, han åkte ju på en liknande resa i tre månader? (Haha det lät lite stalker) men tycker det är så coolt och moget att ni klarar av det. Att ni kämpar för varandra, att ni har ett långdistansförhållande. Asså tycker verkligen det är så fint och ni är så fina tillsammans. Blir verkligen glad av att se folk som verkligen förstår vad kärlek är, att det inte måste vara att ses varje dag, utan att uppskatta den tiden man får. Många tar det föregivet så det är väldigt inspirerande att se er klara det! Fortsätt vara kära och grattis igen :) <3