Att klä sig chict

​Något jag alltid försöker eftersträva när jag bygger upp min garderob, som jag gör hela tiden, är att handla tidlösa och chica plagg. Det är så lätt att spontanshoppa det där udda plagget som ser coolt ut på galgen - men som du i själva verket kommer använda max 1 gång. Det är också lätt att handla den där t-shirten i en budgetaffär som kommer tappa färgen och formen efter 3 tvättar, för att den är billig. Jag försöker att handla kläder i kvalité som håller och som kan liva upp en rätt så tråkig outfit. De må kosta lite mer men hellre det & köpa lite färre plagg, än många i dålig kvalité. 

Nu när jag ska välja kläder inför Summerburst kommer inte jag att vilja klä mig "festivaligt", för det är inte jag. Jag kommer vilja ha plagg som jag känner mig bekväm i och som ser festliga ut - fast ändå chica! Outfitsen i collaget ovan är verkligen min stil. 

För att hitta sin stil så rekommenderar jag att man ska vara uppmärksam på hur andra klär sig. Om du ser någon du tycker klär sig snyggt, reflektera över varför du tycker det. Sedan kollar jag mycket pinterest, läser bloggar & bläddrar i modemagasin. 

Gillar

Kommentarer

carolinelundin
carolinelundin,
Så snyggt alltså, jag älskar den stilen!
nouw.com/carolinelundin
Elin
,
Behöver verkligen tips på vad man ska ha på sig på summerburst? Vad ska du ha på dig? Du kanske kan göra några collage? Så svårt om man vågar köra på barbent eller inte!! <3