att inte gå i skolan

Hur känns det att tagit studenten, och att du inte går i skolan längre? Känns det skönt eller känns det ´´tomt´´att inte gå till skolan?

Att inte gå i skolan längre känns nästan självklart för mig. Jag har ett jobb att gå till och har därefter skapat mig nya rutiner. Just nu har jag ganska mycket att göra dagarna då jag inte jobbar också, som att plugga till körkort och att hälsa på killen i Lund (har inte hunnit göra det än men det kommer!). Om jag däremot inte hade haft några måsten som ett jobb då tror jag att det skulle kännas tomt. Jag är lyckligt lottad som har det så bra jag faktiskt har det just nu. Jag älskar att inte gå i skolan, jag älskar det. Jag älskar att jag kan boka en resa till Paris nästa vecka om jag vill. Jag älskar att komma hem varje kväll och inte ha någon däven matteläxa att göra. Jag älskar känslan av att vara fri. Men jag har även ett jobb som är otroligt flexibelt och det är inte alla som har det. Att jobba som jag gjorde i somras fungerade under en kortare tid, men att ha det jobbet nu på hösten hade jag tyckt vart jäkligt jobbigt. Så mitt jobb som är bäst kombinerat med att jag har mitt körkort att ta nu gör att jag har rutiner och aldrig går och ströar runt på stan.

I love this life <3 

Gillar

Kommentarer

s
,
tror du på astrologi? har märkt att du är samma tecken som mig, vattuman. men jag tycker att vi två verkar som två helt olika personer som inte alls är så lika varandra haha :D
v---p,